<strong>ROCKELEGENDE OG FAMILIEFAR:</strong> Ozzy Osbourne er en av tidenes mest kjente rockepersonligheter, legendarisk både som vokalist i 70-tallsbandet Black Sabbath og som soloartist. For de yngste er han vel så kjent som snøvlende far i realityserien «The Osbour Foto: Stella Pictures
ROCKELEGENDE OG FAMILIEFAR: Ozzy Osbourne er en av tidenes mest kjente rockepersonligheter, legendarisk både som vokalist i 70-tallsbandet Black Sabbath og som soloartist. For de yngste er han vel så kjent som snøvlende far i realityserien «The Osbour Foto: Stella Pictures Vis mer

Planlegger en utradisjonell begravelse

- Lyden av banking fra kisten, eller en video hvor jeg spør legen om å dobbeltsjekke dødsdiagnosen, sier Ozzy om hvordan han vil ha sin egen begravelse.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den engelske sangeren Ozzy Osbourne (62) har begynt å planlegge sin egen begravelse. Han er kjent for å gjøre mye spesielt, som å bite hodet av en flaggermus på scenen. Nå røper Ozzy at han ønsker en begravelse i samme stil, skriver Ekstrabladet.dk.

- Jeg bryr meg ikke om hva de spiller i begravelsen min. De kan sette på Justin Bieber, Susan Boyle eller «We are the Diddymen» hvis det gjør dem lykkelige. Men jeg vil at det skal være en feiring, ikke en sørgefest. Ingen skal henge med nebbet, sier sangeren.

Den tidligere Black Sabbath-frontfiguren har utarbeidet flere spøker og påfunn som han ønsker at skal være en del av begravelsen.

- Jeg vil at det skal være spøker som sjokkerer gjestene. Kanskje lyden av banking fra kisten, eller en video hvor jeg spør legen om å dobbeltsjekke dødsdiagnosen.

- Jeg vil at begravelsen skal være en tid for å takke, ikke sørge, sier han avslutningsvis.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Løy om morens død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer