Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Planlegger bryllupsfest i februar

- Jo før, jo bedre.

MANN OG KONE: Justin Bieber og Hailey Baldwin datet kort fra desember 2015 til januar 2016 før de fant tilbake til hverandre i fjor vår. Siden den gang har det gått slag i slag for stjerneparet. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Justin Bieber og Hailey Baldwin datet kort fra desember 2015 til januar 2016 før de fant tilbake til hverandre i fjor vår. Siden den gang har det gått slag i slag for stjerneparet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I midten av juli overrasket Justin Bieber (24) og kjæresten Hailey Baldwin (22) en hel verden, da det ble kjent at de hadde forlovet seg - kort tid etter at de omsider hadde funnet tilbake til hverandre.

To måneder senere begynte ryktene å svirre om at duoen hadde giftet seg i all hemmelighet også. Da ble de nemlig observert på vei inn i et rettslokale som utsender ekteskaps-lisenser.

I november forandret Hailey etternavnet sitt på Instagram fra Baldwin til Bieber, og siden den gang har Justin omtalt henne som «sin kone». Og i anledning feiringen av Thanksgiving, bekreftet popstjernen ekteskapsinngåelsen i et innlegg på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Hemmelig bryllupsfest

Til tross for at turtelduene allerede er gift juridisk sett, har de fremdeles ikke hatt noen bryllupsfest for familie og venner. Men ifølge Page Six står en forestående feiring snart for døren.

Herr og fru Bieber er nemlig i full gang med planleggingen av den store dagen som vil finne sted neste måned.

LYKKELIGE: Hailey og Justin avbildet sammen i Los Angeles for halvannen uke siden, den 12. januar. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LYKKELIGE: Hailey og Justin avbildet sammen i Los Angeles for halvannen uke siden, den 12. januar. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Popstjernen og Hailey Baldwin har gitt beskjed til familie og venner om å holde av torsdag 28. februar. De har foreløpig ikke fått vite hvor bryllupsfesten vil finne sted, forteller en venn av paret til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

very thankful ❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

- De er perfekte for hverandre

Ifølge Page Six skal det foreløpig hemmelige bryllupslokalet allerede være ferdig pyntet, og danserne som skal opptre på festen er full gang med å øve. Biebers personlige DJ, Tay James, skal styre musikken den magiske kvelden.

Også People skriver at Justin og Hailey planlegger en større feiring som både skal inkludere en religiøs seremoni og mottakelse.

- De har funnet det perfekte tidspunktet, og de føler begge to at jo før, jo bedre. De holder på å planlegge alt nå, sier en venn nær sangfuglen, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tok over Senkveld-showet han selv var gjest i. Vis mer Vis mer

I helgen åpnet Ireland Baldwin (23) seg om forholdet til kusinen sin, Hailey, og «Boyfriend»-sangeren.

- De er perfekte for hverandre fordi de så og si er samme person, fortalte hun til People lørdag.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video licensed from AlloverPress Vis mer

- De er begge veldig søte mennesker. De utfyller hverandre, og er utrolig kjærlige med hverandre. Og jeg føler de går gjennom de samme vanskelighetene i livet som de hjelper hverandre gjennom, delte hun videre.

Ireland er datteren til det tidligere stjerneparet Kim Basinger (65) og Alec Baldwin (60). Alec er storebror til Haileys far, skuespilleren Stephen Baldwin (52).

LES OGSÅ: Sannheten bak sjokk-forlovelsen