LYKKELIGE: Reese Witherspoon og Jake Gyllenhal prøver å holde en lav profil, men det er ikke vanskelig å se hvor glade de er i hverandre. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Reese Witherspoon og Jake Gyllenhal prøver å holde en lav profil, men det er ikke vanskelig å se hvor glade de er i hverandre. Foto: All Over PressVis mer

Planlegger bryllup

Jake elsker Reeses barn og hun klarer seg ikke uten ham. Nå vil de gifte seg.

LOS ANGELES (Seher.no): Reese Witherspoon (27) og Jake Gyllenhal (32) har vært sammen i over ett år. Nå forteller en venn av paret at Jake planlegger å fri til sin fem år eldre kjæreste innen kort tid, skriver OK! magazine.

- De har snakket om ekteskap en stund nå, og kommer til å forlove seg veldig snart. De ønsker å tilbringe resten av livet sammen, forteller vennen til bladet.

Jake er for tiden opptatt med å spille inn komedien "Nailed" i South Carolina og savner kjæresten sin veldig når hun ikke besøker ham.

- Når Jake er på settet handler alt om Reese. Han snakker om henne hele tiden, og hvis han ikke gjør det, så tekster han henne.

En av grunnene til at paret får forholdet deres til å funke så bra skal være den gode kontakten Jake har fått med "Lovlig Blond"-stjernens barn Ava (8) og Deacon (4).

- Helt siden de ble sammen har Jake jobbet like hardt for å bygge opp et godt forhold til barna som til Reese. Han er veldig komfertabel rundt dem.

- Han ser ikke på dem som en byrde han må være sammen med for å nå frem til moren deres - men han elsker virkelig å tilbringe tid med dem, forteller en nær venn av "Brokeback Mountain"-stjernen til OK!magazine.

Ava og Deacon skal være like begeistret for sin nye stefar, og de blir triste når han drar hjem til sitt eget hus i Hollywood Hills i stedet for å være med dem i Brentwood.

Men Reese er en ordentlig dame som ikke ønsker at Jake flytter inn til dem før de gifter seg.

- Reese er veldig konservativ og tradisjonell. Jeg er sikker på at hun ikke vil at barna skal vite at hun "lever i synd". Det er derfor hun ser frem til å gifte seg igjen. Jeg ville ikke bli det minste overrasket hvis Jake gikk ned på kne veldig, veldig snart, forteller en venn av Reese til bladet.

Jakes søster, Maggie Gyllenhaal (30), er også en stor fan av Reese og har derfor ingenting imot om de gifter seg.

- Reese er det beste som noen gang har hendt ham, har hun fortalt en venn.

I 2006 skilte tobarnsmoren seg fra ektemannen og skuespilleren Ryan Phillippe (33) etter åtte år som mann og kone. Selv om Ryan tok bruddet svært tungt er han likevel glad for at ekskona har funnet lykken igjen.

Mens Reese talsperson nekter å kommentere bryllupsryktene, sier Jakes representant at det ikke stemmer.

LES OGSÅ: Ryan unngår bilder av ekskona