SKIFTET MENING?: Oprah Winfrey har tidligere uttalt at paret aldri kom til å gifte seg, men nå ringer bryllupsklokkene i det fjerne. Foto: All Over Press
SKIFTET MENING?: Oprah Winfrey har tidligere uttalt at paret aldri kom til å gifte seg, men nå ringer bryllupsklokkene i det fjerne. Foto: All Over PressVis mer

Planlegger bryllup

Det melder National Enquirer 20 år etter paret først forlovet seg.

SEOGHØR.NO: Helt siden 1986 har talkshow-dronningen Oprah Winfrey (59) vært sammen med forfatter og forretningsmann Stedman Graham (62). Men de har aldri tatt det siste skrittet og giftet seg.

Nå skal derimot paret være klare for å gå nedover kirkegulvet sammen.

Det skal ha vært den emosjonelle reisen til Sør-Afrika, i anledning Nelson Mandelas begravelse, som fikk de to til å bestemme seg. Nå planlegger Stedman å fri på nytt.

- Stedman holdt henne tett inntil seg under begravelsen. Der og da innså han at han ønsker å leve resten av livet som gift med Oprah, sier en kilde til avisen.

Vennene ønsker nå at frieriet skal skje under Oprahs 60-årsdag i januar.

- Stedman mener de er sjelevenner. De har vært sammen så lenge og burde gjøre det hele offisielt. Stedman har også innsett at nå deres dager er over, vil han begraves ved siden av Oprah. Det er kun mulig hvis de to velger å gifte seg, sier kilden til National Enquirer.

LES OGSÅ:     Sa opp jobben - raste ned i vekt