PLANLEGGER DRØMMEBRYLLUP: I fjor sommer fridde Egor Filipenko til kjæresten Benedicthe Bjerke og i juli gifet de seg. Bryllupet har en prislapp på 350 000 kroner.  Foto: Stella Pictures
PLANLEGGER DRØMMEBRYLLUP: I fjor sommer fridde Egor Filipenko til kjæresten Benedicthe Bjerke og i juli gifet de seg. Bryllupet har en prislapp på 350 000 kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Planlegger bryllup til 350 000 kroner

Egor Filipenko og kjæresten Benedicthe bruker en vanlig årslønn på å feire kjærligheten.

Publisert
SEOGHØR.NO: I høst skapte han hete øyeblikk på TV2-parketten da han hjalp Hanne Sørvaag (32) til seier i «Skal vi danse», men privat er det bare én dame som setter Egor Filipenkos (24) hjertet i brann. Samboeren Benedicthe Bjerke (24) som han har sønnen Theo (2) sammen med, er Egor store kjærlighet og i sommer blir de rette ektefolk. 

Filipenko forteller til VG at han ikke er så opptatt av bryllupsplanleggingen, men har likevel valgt å bruke en god del penger på det som blir en ekstravagant feiring.

- Vi snakker jo sammen om budsjettet, men vi kommer sikkert til å sprenge det uansett, sier danseren til VG. 

- Hva er budsjettet deres? 

- Jo, jeg tror vi ligger på rundt 350 000, men det er uten all hjelpen vi får. Vi er veldig heldige der, sier Egor som legger til at de har tatt hensyn til tradisjon når de har planlagt bryllupet. 

Paret fortalte tidligere til Se og Hør at de ser frem til en lykkelig dag med sine nærmeste rundt seg. 

- Det blir i sommer med masse familie og venner og det blir superkult. Og ikke minst dansing på høyt nivå, forteller Egor.  

«Bridezilla» har allerede blitt et etablert fenomen, og Norge begynner nå å følge etter resten av verdens bryllupsfeber. Mange bruker titusener på den flotteste kjolen og unnskylder prislappen med at det er den viktigste dagen i deres liv. 

Benedicthe har allerede funnet noen kjolefavoritter hos Tina Steffenakk Hermansen og har skrevet om jakten på brudekjolen på sin blogg. 

Egor og Benedicthe gir hverandre sitt ja 20. juli og 90 gjester deltar i bryllupet.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer