Britney Spears:

- Planlegger bryllup og barn

Popstjernen er klar for å ta livet sitt tilbake etter den nyvunne friheten.

KLARE FOR NESTE STEG: Britney Spears og Sam Asghari har vært sammen siden 2016. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB
KLARE FOR NESTE STEG: Britney Spears og Sam Asghari har vært sammen siden 2016. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det har vært enorm oppmerksomhet rettet mot Britney Spears (39) de siste månedene mens hun har kjempet en bitter strid i retten mot sin far Jamie Spears (69).

De siste 13 årene har faren nemlig fungert som en av artistens verger, der han har hatt kontroll på hennes økonomi, eiendeler og personlige beslutninger.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, uttalte Britney blant annet under en høring i juni.

Samtidig fortalte hun også hun drømmer om å gifte seg og få flere barn, men at den juridiske situasjonen forbød henne nettopp dette.

Torsdag sist uke ble derimot Jamie midlertidig fjernet som verge for datteren av retten i Los Angeles.

NY DOKUMENTAR: Netflix kommer 28.september med en ny dokumentar om Britney Spears og kampen hennes mot vergemålet. Video: Netflix Vis mer

Kort tid etter at nyheten ble kjent slapp 39-åringen jubelen løs. Da la popstjernen ut flere innlegg hvor hun skrev at hun har den beste tiden i sitt liv, og at hun feirer i paradis.

«Planlegger stor fest»

I helgen dro dro sangfuglen strikken enda lenger ved å poste en bildeserie med flere nakenbilder av seg selv.

«Å leke i Stillehavet har aldri skadet noen», skrev hun som tekst.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Nå hevder The Mirror at Britney og forloveden Sam Asghari (27) vil benytte «Toxic»-stjernens nyvunne frihet til å planlegge fremtiden sammen.

- Britney og Sam vil gjerne gifte seg på Hawaii. Det er der de føler seg lykkeligst. Britney hadde elsket å gjøre det før 40-årsdagen sin den 2. desember eller på selve bursdagen, forteller en venn av stjernen til nettstedet, og fortsetter:

- De planlegger en stor fest. Det er første gang på årevis at Britney vil få lov til å slippe løs håret sammen med venner.

Kjendiser som har støttet henne gjennom den tøffe tiden, som Paris Hilton (40), Madonna (63), Kardashian-søstrene, Miley Cyrus (28) og Cher (75), skal alle stå på gjestelisten, skriver den britiske avisa.

- Britneys hovedfokus akkurat nå er å gifte seg, få barn, få sosiallivet tilbake og å komme til bunns i hvor alle pengene hennes har blitt brukt. Det kommer til å bli en hektisk periode, sier vennen videre.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

Vil være ung far

Dette vil i så fall bli Britneys tredje bryllup. I 2004 var hun gift med Jason Allen Alexander (39) i 55 timer før ekteskapet ble annullert. Og fra 2004 til 2007 var hun gift med Kevin Federline (43) som hun har sønnene Sean Preston (16) og Jayden James (15) sammen med.

Det var sist måned at tobarnsmoren avslørte at hun og kjæresten gjennom fem år hadde forlovet seg.

- Jeg kan ikke tro det, skrev hun da i et innlegg på Instagram etterfulgt av emoji-ringer bak.

Ashgari, som jobber som personlig trener og modell, uttalte i vår at han drømmer om å starte familie med Britney.

- Mine prioriteringer i livet er å fortsette å være ydmyk, vite hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal. Jeg ønsker et nytt steg for forholdet vårt også og har ikke noe imot å bli pappa. Jeg har lyst til å være en ung far, erkjente han i et intervju med Forbes.

LES OGSÅ: - Vi vil ikke forhaste det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer