Meg Ryan og John Mellencamp:

Planlegger bryllup med eks-kjæresten

Fire år etter bruddet har Meg Ryan og John Mellencamp forlovet seg.

LYKKELIGE: Her er turtelduene avbildet sammen hånd i hånd i New York i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Her er turtelduene avbildet sammen hånd i hånd i New York i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vår fant Hollywood-stjernen Meg Ryan (56) tilbake til eks-kjæresten og musikeren, John Mellencamp (67) igjen - etter at de først hadde gjort det slutt sommeren 2014.

Torsdag avslører skuespilleren at de nå har forlovet seg.

I en post på Instagram deler hun en tegning av seg selv og Mellencamp, som holder en gitar i hånden, med teksten «FORLOVET» i blokkbokstaver.

View this post on Instagram

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

Nyheten kommer dagen etter at det dukket opp bilder av «Søvnløs i Seattle»-stjernen med en forlovelsesring i New York, melder People.com.

- Meg er en engel

Ryan og Mellencamp ble for første gang kjærester i januar 2011, og allerede samme vår begynte det å svirre rykter om at duoen skulle gifte seg.

Etter tre år som par gikk de to derimot fra hverandre i august 2014. Kort tid etter røpet John at avstand var hovedgrunnen til bruddet.

- Meg er en engel. Hun var en engel som ble sendt til meg på riktig tidspunkt, fortalte han i et radiointervju på «The Howard Stern Show», ifølge E! Online.com.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT DUO: Dennis Quaid og Meg Ryan var et av 90-tallets hotteste par. Her er de sammen på et arrangement sommeren 1996. Foto: NTB Scanpix
BERØMT DUO: Dennis Quaid og Meg Ryan var et av 90-tallets hotteste par. Her er de sammen på et arrangement sommeren 1996. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen forelsket seg nemlig da Mellencamp gikk gjennom skilsmissen fra kona Elaine som han han hadde vært gift med i 18 år. Og han innrømmet samtidig at han ikke så bort i fra at han og Meg kunne finne tilbake til hverandre ved en senere anledning.

- Vi har prøvd å ha et langdistanseforhold i tre år. Vi får se hva som skjer, sa han videre.

Feiret julen sammen

EKSEN: Christie Brinkley og John Mellencamp var sammen i ett år. Her i 2016. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Christie Brinkley og John Mellencamp var sammen i ett år. Her i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2015 fant rockeren lykken med den tidligere supermodellen Christie Brinkley (64). Men ett år senere tok også dette forholdet slutt på grunn av avstand og hektiske timeplaner.

MEN; Gammel kjærlighet ruster aldri!

I mai i fjor fant Meg Ryan og John Mellencamp tilbake til hverandre igjen, og siden den gang har de titt og ofte blitt observert sammen på middager og reiser. Ifølge People tilbrakte de også julen sammen.

Dette blir «When Harry met Sally»-stjernens andre ekteskap.

Fra 1991 til 2001 var hun gift med Hollywood-stjernen Dennis Quaid (64). Sammen har de sønnen Jack (25). I 2006 adopterte Ryan datteren Daisy True (13) som alenemor.

Mellemcamp har på sin side tre havarerte ekteskap bak seg, og er far til fem - to gutter og tre jenter.

LES OGSÅ: - Vennene frykter for Jessica Simpsons helse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer