Gunilla Persson:

Planlegger bryllup - men mangler brudgom

Hollywoodfruen drømmer om et prinsessebryllup.

GIFTEKLAR: Gunilla Persson har allerede planlagt drømmebryllupet. Nå mangler hun bare en mann å gifte seg med. Foto: NTB Scanpix
GIFTEKLAR: Gunilla Persson har allerede planlagt drømmebryllupet. Nå mangler hun bare en mann å gifte seg med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske hollywoodfruen Gunilla Persson (60) fortalte nylig til svenske Hänt at hun hadde en ny flørt, en mann som bor i nabohuset.

Den hittil ukjente mannen jobber ifølge hollywoodfruen som lege, men det er ikke bare ham hun har et godt øye til. Til Expressen forteller Persson at hun dater flere menn om dagen, men det stopper ikke der:

Hun er også klar for å gifte seg.

Problemet er bare at 60-åringen mangler en brudgom, da hun er nødt til å bestemme seg for hvem av mennene hun vil satse på fremover.

- Det er ikke verdt å nevne noen navn, men jeg kan si at jeg møter flere samtidig, ikke noen eksklusivt som er verdt å satse på helt enda i alle fall, sier Persson til Expressen.

GOD TONE: Gunilla Persson blir satt ut av Kristin Gjelsviks utsagn under middagsselskapet. Vis mer

Prinsessebryllup

Hollywoodfruen forteller til den svenske avisen at hun veldig gjerne vil være gift innen de neste årene.

Det er ingen fare for at bryllupet vil forbigå i stillhet, da hun forsikerer om at hun ønsker å sende det på tv.

Persson har også allerede begynt å planlegge drømmebryllupet, og røper at hun vil gifte seg i kirken.

- Jeg er utrolig romantisk langt ut i fingertuppene. Jeg vil ha et klassisk, veldig vakkert, prinsesseliknende bryllup med slør og slep og alt sånt.

Men til tross for at planleggingen er i gang, og at hun ønsker å gifte seg innen de neste årene, er 60-åringen tydelig på at det må føles riktig. Og da må hun finne den rette mannen.

Den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson skal på Tinder-date, men så stikker morens hjelpepleier av. Det får Gunilla til å tenne på alle pluggene. Vis mer

- Jeg er ikke forelsket i noen, og jeg vil være det. Man må bli det for å kunne spinne videre på relasjonen, sier Persson, som på Instagram har utdypet hvorfor hun dater flere:

«Kjære venner. Å date flere samtidig er klokt om man vil ha et bryllup som sluttmål, og når tiden kjennes knapp», skrev 60-åringen i oktober.

Klipp fra "Svenske Hollywoodfruer": Gunilla Persson forandrer familieportrettet slik at datteren ser bedre ut. Vis mer

Turbulent ekteskap

Den frittalende hollywoodfruen bor sammen med datteren Erika (17) og moren Iris i Los Angeles. Noen langvarige forhold har ikke Persson hatt på mange år nå, men hun har derimot vært gift en gang tidligere.

I 1984 møtte Persson eksmannen Stephen Liville på et skuespillerkurs, og de giftet et halvt år etter. Etter seks år som mann og kone skilte de seg i 1990, og etter alt å dømme skal ekteskapet ha vært turbulent.

Linville har nemlig tidligere fortalt til Expressen at hun var vanskelig å leve med, og at hun ikke var snill.

- Hun var ikke snill. Hun klaget mye og hun havnet i trøbbel hele tiden. Hun pleide å skrike på meg om nettene slik at jeg ikke fikk sove. I ettertid, da jeg gikk på jobb, fikk hun sin søvn, sa Stephen Linville i 2018.

Gunilla Persson uttalte på sin side at hennes side av saken vil komme frem i en kommende selvbiografi.

- Min livshistorie kommer til å bli publisert i selvbiografien, for sannheten kan lett vris om på i intervjuer, skrev Persson i en SMS til den svenske avisen den gang.

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen hadde svenskekongen som kavaler. Vis mer

LES OGSÅ: Bruker ellevill sum på julegaver

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer