JULETRESHOPPING: Heidi Montag og Spencer Pratt poserer villig på juletreshopping.  Foto: All Over Press
JULETRESHOPPING: Heidi Montag og Spencer Pratt poserer villig på juletreshopping. Foto: All Over PressVis mer

Planlegger barn på nyåret

- Ingen av dem eier skam når det kommer til penger...

LOS ANGELES (Seher.no): Det er sjelden stille lenge rundt det pr-kåte "The Hills"-paret Heidi Montag (22) og Spencer Pratt (25).

Det er bare et par uker siden de flyktet til Mexico og giftet seg i en hemmelig seremoni, til Montags foreldres store fortvilelse, for så å selge bryllupsbildene til et amerikansk sladreblad.

Nå er det nygifte paret i gang med å realisere neste punkt på lista for å sikre seg desto mer pressedekning og enda flere penger, skriver Star magazine.

- Heidi og Spencer elsker rampelyset og de er sikre på at en baby vil forsterke populariteten rundt dem, avslører en venn av dem til bladet.

Og fortsetter:

- Spencer er en mester i å manipulere, og dette er det neste skrittet i riktig retning i forhold til hans store plan. Han har fortalt Heidi at en baby vil gjøre under for karrieren og bankkontoene deres, og nå har hun endelig sagt ja.

Paret håper å bli gravide så fort som mulig slik at de kan kunngjøre nyheten tidlig neste år for deretter å melke historien for så mye penger som overhodet mulig.

- Det er Spencer som er hodet bak dette, men ingen av dem eier skam når det kommer til penger. De er villige til å gjøre alt, forteller en kilde fra "The Hills"-settet til Star.

Selv om Heidi egentlig ønsker å vente litt med å bli mor tok det ikke lang tid før Spencer klarte å overtale henne til å følge hans tankegang.

- Spencer ser at alle de andre kjendisene tjener millioner på å selge babybilder av barna sine, og nå vil han også ha sin del av kaka. Han ser på en baby som en gullgruve, sier parets venn.

"The Hills"-stjernene tror også at et barn vil få fart på en egen "Spin-off"-serie. De er nemlig lei av å dele rampelyset med Lauren Conrad og resten av kollegaene i realityserien.

Tidligere er det blitt hevdet at paret gjerne vil dikte opp en baby for å få oppmerksomhet.
 
LES OGSÅ: - De vil dikte opp en baby

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.