VIL HA BARN: Ifølge en kilde skal ektemannen til Mary-Kate Olsen, Olivier Sarkozy, uttalt at han vil ha barn. Foto: NTB Scanpix
VIL HA BARN: Ifølge en kilde skal ektemannen til Mary-Kate Olsen, Olivier Sarkozy, uttalt at han vil ha barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mary Kate Olsen:

Planlegger barn med 17 år eldre ektemann

- Jeg vil virkelig ha barn

Publisert

(Seoghør.no): Det er nå snart to år siden Mary-Kate Olsen (30) giftet seg i hemmelighet med sin ektemann Olivier Sarkozy (47), og ifølge en kilde til UsWeekly planlegger de nå barn.

GIFT: Mary-Kate og Olivier Sarkozy giftet seg i november 2015. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Mary-Kate og Olivier Sarkozy giftet seg i november 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De har vært klare til å ha barn en stund, sier kilden, som angivelig er en nær venn av paret, til magasinet.

Ifølge nettstedet er det Sarkozy som har sagt at han «virkelig vil ha barn».

Sarkozy har allerede to barn fra sitt tidligere ekteskap med Charlotte Sarkozy, og ifølge kilden trives Olsen-tvillingen godt i stemor-rollen.

- Hun elsker de, sier kilden.

Kjendis allerede som barn

Mary-Kate, sammen med sin tvillingsøster Ashley Olsen, tok verden med storm allerede som barn på slutten av 80-tallet, med sitcomserien «Under samme tak».

Der byttet tvillingene på å spille minstejenta Michelle Tanner.

Videre ballet karrieren på seg for superstjernene som allerede før de hadde rukket å fylle ti år, var de yngste millionærene i USA som tjente egne penger.

Sammen spilte de i flere produksjoner, blant annet serien «Tvilling-trøbbel», som ble sendt på norske TV-skjermer.

Saken fortsetter under bildet:

KJENDISSØSTRE: Ashley og Mary-Kate Olsen har spilt sammen i mange serier og filmer. Her er det sammen i filmen New York Minute. Foto: All Over Press
KJENDISSØSTRE: Ashley og Mary-Kate Olsen har spilt sammen i mange serier og filmer. Her er det sammen i filmen New York Minute. Foto: All Over Press Vis mer

Klesdesignere

Etter hvert som barnestjernene ble eldre mistet de neppe noe stjernestatus.

Med dems lekne og frekke stil, ble de raskt sett på som stil-ikoner og it-jenter, og i 2007 startet de sitt eget merke: Elizabeth and James.

De siste åra har det i grunn vært overraskende stille fra begge jentene. De dukker opp på færre arrangementer, er sjeldnere å se i media, og er sparsommelige på oppdateringer.

Begge har også valgt å ta avstand fra alt som heter sosiale medier.

- Vi dykker ikke ned i den verdenen. Det konstante presset om å være sett, og bli «godkjent» av alle andre, skaper et bilde som ikke alltid stemmer overens med virkeligheten - og legger et press på unge jenter. Det er skremmende, forteller Mary-Kate til magasinet Net-A-Porter.

Les også: Gwyneth Paltrow: - Nå går han snart ned på kne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer