Gwen Stefani og Blake Shelton:

- Planlegger baby via surrogatmor

Hollywood-duoen skal drømme om et kjærlighetsbarn.

LYKKELIGE: Blake Shelton og Gwen Stefani skal ønske seg barn. Bildet er tatt på et event i Hollywood for to år siden. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Blake Shelton og Gwen Stefani skal ønske seg barn. Bildet er tatt på et event i Hollywood for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter tre år som kjærester skal stjerneparet Gwen Stefani (49) og Blake Shelton (42) nå være klare for å ta forholdet ett steg lenger. De planlegger nemlig å bli foreldre, melder Us Weekly.

- De er fast bestemt på å få et barn sammen, forteller en venn nær duoen til bladet, og legger til at de vil benytte seg av surrogati for å oppfylle drømmen.

- De er i sluttfasen av å velge en kvinne som skal bære frem barnet. Det er utrolig viktig for Gwen at hun gir Blake et biologisk barn, og han er veldig spent, deler vennen videre.

Saken fortsetter under bildet.

RESERVEFAR: Her er Blake sammen med Gwens eldste sønn, Kingston, etter å ha spist burger og milkshake på Jerry's Deli i Studio City i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
RESERVEFAR: Her er Blake sammen med Gwens eldste sønn, Kingston, etter å ha spist burger og milkshake på Jerry's Deli i Studio City i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens «No Doubt»-stjernen allerede er mamma til sønnene Kingston (12), Zuma (10) og Apollo (4), fra ekteskapet med Gavin Rossdale (53), så fikk aldri Shelton barn med sin eks-kone, Miranda Lambert (35).

Blake skal ha knyttet et nært og godt bånd til kjærestens tre sønner, men har også en drøm om å bli pappa selv, skriver Us Weekly.

- Gwen er utrolig imponert over hvor mye kjærlighet han har å gi, ikke bare for henne, men også for sønnene hennes, deler kilden med nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Separerte seg samtidig

Det var høsten 2015 at det ble kjent at «The Voice»-kollegaene hadde falt for hverandre, og i dag poster de jevnlig søte bilder av romansen på sosiale medier. I tillegg kan de ikke få skrytt nok av hverandre i media.

- Man tenker på Gwen Stefani og No Doubt, men tro det eller ei, hun er kanskje den mest normale personen jeg noen gang har truffet. Det har vært utrolig bra for meg å være sammen med noen som er så jordnær som henne. Hun er rett og slett et godt menneske med et stort hjerte, har Shelton tidligere fortalt på «The Ellen DeGeneres Show».

- Og så er hun heit. Har du sett henne? Jeg mener, se på den dama! la han til.

Like før Stefani og Shelton innledet en romanse hadde de begge to vært gjennom tøffe ekteskapsbrudd.

Først gikk Blake og Miranda Lambert hver til sitt etter fire år som mann og kone i juli 2015, og kun en måned etterpå kom sjokkbruddet mellom Gwen og ektemannen gjennom 23 år, Gavin Rossdale.

- Det var et sjokk

Årsaken til skilsmissen mellom Stefani og Rossdale skal ha vært utroskap.

Rossdale skal nemlig ha hatt et tre år langt hemmelig forhold til familiens mangeåringe barnepike, Mindy Mann, bak hennes rygg.

Stefani har tidligere åpnet seg om bruddet og sagt at hun aldri hadde forestilt seg at livet hennes skulle ta en slik retning.

- Jeg skilte meg, noe som ikke var planen i det hele tatt. For meg var det ikke det. Det var et sjokk. Et forferdelig, crazy år og en eksplosjon i livet, sa hun i et intervju med radioverten Elvis Duran.

Trebarnsmoren har også hintet om at bruddet mellom Blake og eks-kona ikke var spesielt pent.

- Han hadde bokstavelig talt gått gjennom akkurat det samme som meg på akkurat samme tidspunkt, har hun fortalt til NY Times.

LES OGSÅ: - Vi jobber heftig med saken