Planlegger å skifte kjønn?

Bruce Jenners siste skjønnhetsoperasjon skaper rykteflom rundt realitystjernen.

KJØNNSSKIFTE?: Bruce Jenner har tidligere fått utført en rekke plastiske operasjoner. Men hans siste operasjon, der han slipet bort adamseplet, har ført til spekulasjoner om han vurderer å skifte kjønn. Foto: FameFlynet
KJØNNSSKIFTE?: Bruce Jenner har tidligere fått utført en rekke plastiske operasjoner. Men hans siste operasjon, der han slipet bort adamseplet, har ført til spekulasjoner om han vurderer å skifte kjønn. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Realitystjernen Bruce Jenner (64), tidligere OL-gullvinner i tikamp, ble kjent for TV-seerene som Kris Jenners (58) ektemann og stefar til realitystjernen Kim Kardashian (33) og hennes søstre.

I desember meldte nettstedet TMZ.com at Jenner planla et inngrep for å file ned adamseplet.

- Jeg har aldri likt synet av det, sa Jenner da til TMZ.

Men nå spekuleres det i om det er andre grunner til at realitystjernen har valgt å file ned adamseplet. Radaronline.com hevder at Bruce kan være på vei til å skifte kjønn.

SEPARERT: Kris Jenner og ektemannen Bruce Jenner, som giftet seg i 1991, har nå gått hver til sitt.  Foto: All Over Press
SEPARERT: Kris Jenner og ektemannen Bruce Jenner, som giftet seg i 1991, har nå gått hver til sitt. Foto: All Over Press Vis mer

Nettstedet har snakket med legen Marci Bowers, den første transeksuelle kvinnen som gjennomførte kjønnskifteoperasjoner i USA.

- Det som med en gang avslører at man er en mann er adamseplet. At noen velger å forminske det er nesten det samme som å si at man håper man skal ligne mest mulig på en kvinne når man kler seg i kvinneklær, sier Bowers til Radaronline.

Det er ikke bekreftet at Bruce Jenner er transeksuell, men Bowers mener at ingrepet kan tyde på at han ønsker å skifte kjønn.

- Det kan være det steget Bruce er på vei til å ta. Det er komplisert, men det hadde vært overraskende om det kun handlet om å forandre litt på utseendet, sier legen.

Marci Bowers mener derimot at et slik skifte kan være enda tøffere for Kris Jenner og Kardashian-søstrene, enn for Bruce selv.

- Vi følger alle Bruce sin historie med stor interesse. Mitt hjerte er hos ham og hans familie. Jeg håper at alt kommer til å gå bra. Det gjør som regel det, sier Bowers til Radaronline.com.

LES OGSÅ:   Bekrefter brudd etter 22 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer