Melania Trump:

- Planlegger å forsvinne

En omgangsvenn av den tidligere presidentfruen mener hun er klar for å gå under jorden.

SISTE GLIMT?: Melania Trump er visstnok klar for å trekke seg tilbake fra rampelyset. Her fra ektemannens siste tale som president. Foto: Carlor Barria/Reuters/NTB
SISTE GLIMT?: Melania Trump er visstnok klar for å trekke seg tilbake fra rampelyset. Her fra ektemannens siste tale som president. Foto: Carlor Barria/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

USA har fått sin 46. president, og førstedame Jill Biden har med det flyttet inn i Melania Trumps (50) gemakker.

Med sistnevnte ute av det ærverdige regjeringsbygget kan man lure på hva hun skal te seg til nå (og hvordan juledekorasjonene blir fremover).

Som avgått president følger det med noen goder, som Secret Service-beskyttelse livet ut og en saftig pensjonsutbetaling.

USA-ekspert og forsker ved Norce Norwegian Research Centre, Hilmar Mjelde har forklart til Se og Hør at presidentpar normalt trekker seg tilbake til en luksuriøs politisk pensjonisttilværelse.

- Ekspresidenter blir i dag pensjonister når de går av. De har aldri en ny jobb etterpå. De prøver heller å tjene penger ved å holde taler og skrive biografi. De driver gjerne valgkamp for sitt parti en gang iblant, men presidentparet lever generelt et veldig behagelig og avslappet liv etter presidentskapet, har han forklart.

AVSKJED: Melania Trump publiserte 18. januar en avskjedsvideo på Twitter. Vis mer

Vil fokusere på sønnen

Og det kan virke som om Melania Trump har planer om å nettopp trekke seg tilbake. En tidligere omgangsvenn og sosietetsskribent fra New York, R Couri Hay, sier nemlig i et intervju med The Times at hun ser frem til et liv som hjemmeværende.

- Melania kommer til å forsvinne. Det kommer ikke til å bli noen Instagram- eller Twitter-innlegg, dere kommer ikke til å se noe, sier han.

Han hevder at hun er ferdig i rampelyset, og nå ønsker å fokusere på sønnen Barron Trump (14) i Florida.

- Melania er ingen politisk aktivist mer enn hun er en sosial aktivist. Da hun giftet seg med Donald Trump var det toppen av stigen for henne, sier Couri Hay videre.

Han uttaler seg også om skilsmisseryktene som har svirret rundt det forhenværende presidentparet, og mener det bare er tull.

VEKKER OPPSIKT: De siste dagene har ivrige Twitter-brukere vært overbevist om at USAs president Donald Trump har leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer

- Sannsynligheten for at de holder sammen er 99,99 prosent. Jeg ville virkelig blitt sjokkert hvis Melania formelt separerte og skilte seg fra ektemannen sin. Hun vokste opp i et pseudo-kommunistisk, vanskelig liv. Da hun giftet seg ville hun ha stabilitet, romantisk stabilitet, økonomisk stabilitet og gjennom alt er det det eneste som fortsatt holder liv i ekteskapet deres.

- Glamour-kone

Det er ikke så langt unna spådommen til nevnte Mjelde.

- Trump vil nok forsøke å være politisk aktivt på et eller annet vis. Melania har ikke gjort så mye annet enn å være glamour-kone siden hun giftet seg med Trump, og jeg antar hun vil fortsette med det, mente han.

ADJØ: Presidentparet herr og fru Trump har sjekket ut av Det hvite hus. Foto: AP Photo/Manuel Balce Ceneta/NTB
ADJØ: Presidentparet herr og fru Trump har sjekket ut av Det hvite hus. Foto: AP Photo/Manuel Balce Ceneta/NTB Vis mer

Melania Trump postet forrige uke en avskjed på Twitter. I den flere minutter lange videohilsenen beskrev hun tiden i Det hvite hus som «uforglemmelig».

- Mens jeg sier farvel, håper jeg at alle amerikanere gjør sin del for å vise barna hva det vil si å være best. Vi må være et eksempel og vise at vi bryr oss om alle i samfunnet. Bruk enhver mulighet til å vise omtanke for andre, og bygg gode vaner i livet, lød avskjedsbudskapet.

LES OGSÅ: Derfor vekket antrekkene oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer