Planlegger å bruke 6 millioner på fødselen

Kim Kardashian og Kanye West vet å bruke penger på fødestua også. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Høygravide Kim Kardashian (32), som venter sitt første barn med rapstjernen Kanye West (35), har ikke hatt et problemfritt svangerskap

I mars ble hun fraktet til sykehus i all hast da hun fryktet spontanabort, og den smekre stjernen synes det har vært vanskelig å se kroppen forandre seg.

Og nå som fødselen nærmer seg, er realitydivaen tydeligvis innstilt på å skjemme seg bort. Ifølge The National Enquirer har nemlig paret planlagt å bruke omtrent seks millioner kroner på fødselen.

Kim og Kanye skal ha en egen fødesuite, som angivelig skal fylles med velduftende, hvite roser før babyens ankomst.

Dessuten skal Kardashian, som har slitt med å finne flatterende mammaklær, være innstilt på å føde i lekkert undertøy fremfor en sykehuskjortel.

En fotograf som skal dokumentere begivenheten, skal også være blant utgiftspostene til den ekstravagante fødselen. Det luksuselskende jet-set-paret har allerede brukt store summer på sitt ufødte barn, og det ventes at stjernenes førstefødte også blir en skikkelig «bling-baby»...

Se mer om Kim Kardashians svært så kostbare fødsel i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Her går det helt galt for Kanye
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer