GIFTET SEG: Tidligere denne uken kom sjokknyheten om at Katie Price har giftet seg med kjæresten Alex Reid - fem måneder etter at hun skilte seg fra Peter Andre. Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: Tidligere denne uken kom sjokknyheten om at Katie Price har giftet seg med kjæresten Alex Reid - fem måneder etter at hun skilte seg fra Peter Andre. Foto: Stella PicturesVis mer

Planlegger å adoptere

Det går fort i svingene for nygifte Jordan...

SEHER.NO: Det går fort i svingene for Katie "Jordan" Price (31) og Alex Reid (34) . Denne uken ble det kjent at paret hadde giftet seg i Las Vegas, kun syv måneder etter at de ble sammen, og nå planlegger de å adoptere, skriver FemaleFirst.

Det nygifte paret skal ifølge nettstedet vurdere å adoptere et av de mange barna som ble foreldreløse etter jordskjelvet på Haiti.


Jordan har fra før av barna Junior (4) og Princess (2) sammen med eksmannen Peter André, i tillegg til sønnen Harvey (7) fra et forhold med den tidligere fotballspilleren Dwight Yorke. Glamourmodellen har også flere ganger tidligere snakket om at hun ønsker å adoptere.

- Jeg så en dokumentar på TV om foreldreløse barn i Bulgaria og det påvirket meg fordi de hadde alle handikap. De var enten blinde eller hadde læringsvanskeligheter og foreldrene ville ikke ha dem, så de forlot dem. Jeg tenker på å adoptere hver dag, men ikke ennå, skal 31-åringen ha uttalt.

I mai gikk musikeren Peter André og Jordan hver til sitt. Bryllupet mellom Jordan og Alex Reid kom kun syv måneder etter at de først ble sammen, og kun to måneder etter at glamourmodellen dumpet Reid på live TV...


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Her bryter han sammen i gråt