POPULÆR MIDDAG: I januar kunne TV-seerne se Ellen Arnstad invitere til "4-stjerners middag" med gjestene Simen Staalnacke, programleder Frithjof Wilborn og skuespiller Geir Kvarme. Foto: TVNorge
POPULÆR MIDDAG: I januar kunne TV-seerne se Ellen Arnstad invitere til "4-stjerners middag" med gjestene Simen Staalnacke, programleder Frithjof Wilborn og skuespiller Geir Kvarme. Foto: TVNorgeVis mer

Planlegger "4-stjerners reise"

TVNorge tar programsuksessen et steg videre.

SEHER.NO: Kokkeprogrammet "4-stjerners middag" har hatt enorm suksess på TVNorge, og nå planlegger kanalen å utvide konseptet til både reise og oppussingsprogrammer, skriver VG.

Programdirektør Eivind Landsverk bekrefter planene til avisen, og forteller at Monster er i gang med å lage en testversjon av reiseprogrammet, men at de ikke har plukket ut hverken kjendiser eller reisedestinasjoner ennå.

- Ingenting er bestemt. I 2010 kommer vi uansett til å prioritere flere episoder a "4-stjerners middag", sier Landsverk.

programdirektører er imidlertid ikke redd for at kanalen skal gå tomme for norske kjendiser til slutt.

- Nei, egentlig ikke. I England, som har hatt et hundretalls sånne kjendisprogrammer, så går det fortsatt bra. derfor tror jeg ikke vi trenger å være redde for at det skjer her i Norge heller.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Han ga meg mitt første kyss