<strong>KRITISK:</strong> - Det er bullshit. Også vinneren er bestemt på forhånd, mener Anna Anka etter «Skal vi danse»-exiten. Foto: Stella Pictures
KRITISK: - Det er bullshit. Også vinneren er bestemt på forhånd, mener Anna Anka etter «Skal vi danse»-exiten. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Planlagt at jeg skulle ryke for lenge siden

«Skal vi danse» er avtalt spill, hevder Anna Anka. TV 2 tilbakeviser kritikken. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Anna Anka nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (40) som måtte forlate parketten i TV 2-programmet «Skal vi danse». Etterpå var Anka svært kritisk til det norske eventyret hun har vært med på de siste ukene.

- Jeg visste at jeg skulle ryke ut i dag. Dels fordi at når jeg gjorde «Happy Day» med Jan Thomas, som kommer til å vises senere, så sier han til meg at «hvordan føles det å ha vært med i Skal vi danse?» Så jeg visste for seks uker siden at det var i dag jeg skulle ryke ut. Det var allerede planlagt, sier Anna Anka kontant til Seher.no.

I videoen du ser nederst i saken kan du også se at den 40 år gamle Hollywoodfruen titter inn i kameraet og kommer med et sterkt stikk til TV 2 og produksjonsselskapet Monster.

- Stemmene deres teller ikke, Norge...

Etter at alle kameraer er slått av forteller Anna Anka at hun står fast ved utsagnet om at årets «Skal vi danse» er fikset.

- Det er bullshit. Også vinneren er bestemt på forhånd, mener Anka, som nevner et navn som hun hevder er planlagt at skal gå til topps i konkurransen.

TV 2 på sin side, mener at påstandene fra Anna Anka er løgn fra ende til annen.

- Dette er en spøk fra Anna sin side. Vi har helt upartiske dommere som baserer sine poenger ut fra det som presteres på dansegulvet. I tillegg telles publikums stemmer. Ingenting kan påvirke resultatet utenom dette, så dette var ikke planlagt på forhånd.

- «Happy Day» har ikke premiere før 14. november. Uansett om Anna hadde vunnet, måtte Jan Thomas snakke om «Skal vi danse» i fortid, sier presseansvarlig for «Skal vi danse» denne lørdagen, Kari Austefjord, til Seher.no.

Den tidligere «Svenska Hollywoodfruar»-stjernen har allerede, ifølge henne selv, fått bestilt flybilletten som skal få henne hjem til Los Angeles søndag morgen.

- Jeg tror flyet går fra München klokka 16, så det blir å stå opp tidlig, forteller hun.

Det bekreftes også av TV 2. 

- Anna har en åpen flybillett som kan benyttes når som helst, forteller Kari Austefjord.

Planlagt eller ei: Det som er sikkert er i hvert fall at Anna Anka nå glder seg til å komme hjem til Los Angeles, der hun hører hjemme. 

- Tiden i Norge har vært drøy, den har vært veldig lang for meg. Jeg har ingenting av mitt liv her, alle som elsker meg - de er hjemme. Å ikke ha min trening, min mat, min seng og alle mine klær... Altså... Jeg lever et spesielt liv og det er vanskelig å komme hit og leve slik som jeg har gjort her. Det har vært veldig psykisk slitsomt for meg, forteller hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Viste frem den voksende magen

Se video med Anna Anka her:  [obj:media:10240]

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer