Cardi B og Offset:

- Planla trekant uten kona rett før fødselen

Offset i hardt vær etter lekking av private tekstmeldinger.

BRUDD: Onsdag ble det kjent at Cardi B og Offset (t.v.) går hver til sitt etter et drøyt år som mann og kone. Her med designer Jeremy Scott og popstjerne Katy Perry på Versaces etterfest etter Met-gallaen i mai. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Onsdag ble det kjent at Cardi B og Offset (t.v.) går hver til sitt etter et drøyt år som mann og kone. Her med designer Jeremy Scott og popstjerne Katy Perry på Versaces etterfest etter Met-gallaen i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kunngjorde rapperen Cardi B (26) i et innlegg på Instagram at hun og ektemannen Offset (26) skal skilles.

Paret giftet seg i all hemmelighet i fjor, og ønsket datteren Kulture velkommen til verden i juli. I videoen hun publiserte på Instagram fortalte stjernen at hun og ektemannen har hatt problemer over en lengre periode.

Videre påpekte 26-åringen at bruddet ikke er noen sin feil, men at de rett og slett bare har vokst fra hverandre.

Nå spekuleres det imidlertid heftig i amerikanske medier om det er noe helt annet som førte til skilsmissen.

TREKANT?: Rapperen Offset skal angivelig ha planlagt å ha en trekant med to 20 år gamle kvinner, bare et par uker før Cardi B fødte datteren deres. Foto: NTB Scanpix
TREKANT?: Rapperen Offset skal angivelig ha planlagt å ha en trekant med to 20 år gamle kvinner, bare et par uker før Cardi B fødte datteren deres. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Planla trekant uten kona

Kort tid før skilsmissen ble kjent, ble det nemlig lekket private tekstmeldinger mellom Offset og Instagram-modellen Summer Bunni (20), der de angivelig planla en trekant med artisten Cuban Doll (20).

Kjendisnettstedet TMZ har delt et skjermbilde av tekstmeldingene, der man kan lese at Offset i slutten av juni, bare et par uker før datteren ble født, henvendte seg til Instagram-modellen og tilbød seg å fly både henne og venninnen til New Orleans.

SEKSKANT: Realityprogrammet «Ex on the beach» sørger for å leve opp til skandalestempelet når fem jenter hopper til køys med én gutt. For drøy kost? Døm selv. Video: TVNorge / Discovery. Les hele saken her: https://goo.gl/KAiYHg Vis mer

Meldingene skal være lekket av en ukjent rapper, som ifølge nettstedet var i en konflikt med Cuban Doll.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ber om unnskyldning

Det er ikke kjent om den planlagte trekanten mellom Offset og de to kvinnene ble gjennomført, men etter at de private meldingene ble lekket har Summer Bunni beklaget overfor Cardi B i en video sendt til TMZ.

Til nettstedet forteller hun at hun føler seg skyldig og angrer, og at hun aldri ønsket å ødelegge et ekteskap.

- Jeg har ikke vært i nærheten av Offset siden han fikk datteren. Jeg visste ikke hvor seriøst ekteksapet var. Jeg føler meg skamfull. Det er mye, men fra meg til Cardi og hennes fans: Det var aldri mine intensjoner å bryte opp et lykkelig hjem, sier 20-åringen i videoklippet.

I etterkant har Summer Bunni også lagt ut et innlegg på sin Instagram-profil.

- Jeg vil alltid være kvinne nok til å innrømme det når jeg har gjort noe galt, og i denne situasjonen gjorde jeg det, skriver hun blant annet.

To whom it may concern.

A post shared by Summer 🐰❄️💙 (@thesummerbunni) on

Cuban Doll ser på sin side ut til å benekte at trekanten fant sted, i et innlegg publisert på Twitter. Der skriver hun:

«Jeg dro aldri til 'New or lean', la meg være i fred!».

Offset omtalte byen New Orleans som nettopp 'New or lean' i tekstmeldingene som TMZ har publisert en skjermdump av.

Delte bilde av datteren

Cardi B har ikke kommentert verken skilsmissen eller den angivelige trekant-planleggingen, men torsdag morgen norsk tid delte 26-åringen det aller første bildet av datteren Kulture på Instagram.

- Hjertet mitt, skriver hun til bildet.

My heart ❤️

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Det er tydelig at fansen har ventet i spenning på å få se rapperens lille øyensten de siste fem månedene, og kommentarfeltet renner nærmest over av gledesmeldinger og komplimenter.

- Jeg er så glad for å endelig se henne. For en velsignelse, skriver en.

- Datteren din er vakker, akkurat som sin fantastiske mor, skriver en annen.

Giftet seg i hemmelighet

Det var i slutten av juni at Cardi B avslørte at hun og Offset hadde giftet seg i skjul i september i fjor.

Det gjorde hun i et innlegg på Twitter, der hun la ut et skjermbilde av en lengre tekst hun hadde skrevet i notatene på mobilen sin. Til bildet skrev hun følgende, som et stikk bryllupsryktene som hadde svirret den siste tiden:

«Dette er grunnen til at jeg kalte albumet mitt «Invasion of Privacy», fordi de fleste vil gå langt for å finne ut ting om livet ditt».

26-åringen gikk ikke i detalj om hvordan bryllupet foregikk, annet enn at hun og kjæresten våknet opp en dag og brått bestemte seg for å gifte seg.

Nå, et drøyt år senere, har ekteskapet altså tatt slutt.

LES OGSÅ: - Jeg var ikke klar for noe forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer