«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Planla tap: - Litt stygt gjort

Lag Nordkapp tapte med vilje- og sendte dermed hjem en av sine egne.

RYKER: Etter en lang etappe på «71 grader nord kjendis», står det mellom Vegard Ylvisåker og Line Andersen. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

I løpet av årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» har seerne kunnet følge deltakerne gjennom lange og beinharde etapper.

Med lite energi, tung bagasje og utfordende oppgaver, begynner flere av stjernene å se seg lei av den tøffe turen.

Det får Cristian Brennhovd (23) og Vegard Ylvisåker (43) til å klekke ut en plan om å sabotere for eget lag- og dermed sende hjem en av deres egne.

«71 GRADER NORD»: Cristian Brennhovd og Vegard Ylvisåker går bak ryggen på lag Nordkapp. Video: Discovery + Vis mer

- Kunne ikke gjort noe annerledes

Før turen går videre etter et hotell-og spaopphold, må lag Nordkapp konkurrere om hvem som skal slippe å havne i utslagskonkurranse og risikere å måtte reise hjem.

Etter konkurransen er det Ylvisåker og Andersen som må gjøre seg klare til å kjempe mot hverandre i duell, og det blir sistnevnte som må pakke sekken og vende snuten hjemover.

Til Se og Hør forteller Andersen at det gikk greit å ryke ut av konkurransen.

- Jeg har hatt et eventyr som er helt unikt, som du aldri noensinne kommer til å få oppleve igjen sammen med verdens beste mennesker som jeg vil fortsette å være kjempegod venn med.

SKADER SEG: Silje Halstensen får oppleve styrken av et våpen når hun skader seg under en konkurranse i «71 grader nord kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

49-åringen ga hundre prosent hver dag, og tror det er lite hun kunne gjort for at utfallet skulle vært noe annet.

- Det kunne hende man skulle vært 22 år gammel gutt med to tusen timer på treningsstudio som Cristian Brennhovd, da kanskje man hadde vært med enda lenger.

- Nå er man en gang Line Andersen fra asfaltområdet på Bøler, så jeg tror ikke det er noe jeg kunne gjort annerledes.

- Litt stygt gjort

Andersen forteller imidlertid at hun forsto kjapt at Brennhovd og Ylvisåker planla å sende henne hjem.

- Stakkars Vegard og Cristian har bedt om unnskyldning siden mai. Men jeg skulle jo ønske at det bare var fryd og gammen hele veien. Nå er det ikke det, det er reality. Er du med på leken så får du tåle steken.

Til Se og Hør forklarer Brennhovd at laget ble tatt igjen av lag Lindesnes, og de skjønte at de slet med å få seieren hjem. Samtidig oppfattet 23-åringen at Andersen var den som sinket laget.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Vegard Ylvisåker, foreløpig uten hell.

- Da begynte Vegard og jeg å skjønne at vi begynner å bli litt slitne av å bære ekstra ting hver eneste gang vi går på tur. Nå er det kanskje på tide at noen må hjem.

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Cristian Brennhovd er uenig med de andre deltakerne da de skal handle inn til middag. Video: Discovery + Vis mer

I dag tenker imidlertid realityprofilen at de burde ha gjort ting annerledes.

- Jeg har sagt unnskyld til Line og vi er venner i dag. Hvis jeg kunne gått tilbake i tid, så hadde jeg snakket med Line, vært mer direkte, og ikke tatt det bak ryggen hennes slik vi gjorde det. For det var litt stygt gjort.

LES OGSÅ: - Det var en konstant frykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer