«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Planla tap: - Litt stygt gjort

Lag Nordkapp tapte med vilje- og sendte dermed hjem en av sine egne.

RYKER: Etter en lang etappe på «71 grader nord kjendis», står det mellom Vegard Ylvisåker og Line Andersen. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

I løpet av årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» har seerne kunnet følge deltakerne gjennom lange og beinharde etapper.

Med lite energi, tung bagasje og utfordende oppgaver, begynner flere av stjernene å se seg lei av den tøffe turen.

Det får Cristian Brennhovd (23) og Vegard Ylvisåker (43) til å klekke ut en plan om å sabotere for eget lag- og dermed sende hjem en av deres egne.

- Kunne ikke gjort noe annerledes

Før turen går videre etter et hotell-og spaopphold, må lag Nordkapp konkurrere om hvem som skal slippe å havne i utslagskonkurranse og risikere å måtte reise hjem.

Etter konkurransen er det Ylvisåker og Andersen som må gjøre seg klare til å kjempe mot hverandre i duell, og det blir sistnevnte som må pakke sekken og vende snuten hjemover.

Til Se og Hør forteller Andersen at det gikk greit å ryke ut av konkurransen.

- Jeg har hatt et eventyr som er helt unikt, som du aldri noensinne kommer til å få oppleve igjen sammen med verdens beste mennesker som jeg vil fortsette å være kjempegod venn med.

49-åringen ga hundre prosent hver dag, og tror det er lite hun kunne gjort for at utfallet skulle vært noe annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer