Planla sin egen sexdebut et halvt år i forveien

Men allikevel var Bettan nervøs da «alvorets time» hadde kommet.

ROMANTISK: For Bettan ble den en svært romantisk affære med, i følge henne selv, en ordentlig og snill gutt som hun var veldig forelsket i. Her fra Melodi Grand Prix tidligere i år. Foto: Scanpix
ROMANTISK: For Bettan ble den en svært romantisk affære med, i følge henne selv, en ordentlig og snill gutt som hun var veldig forelsket i. Her fra Melodi Grand Prix tidligere i år. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: En gang på 70-tallet gikk den da 17-årige Elisabeth Andreasson, som i dag har blitt til Andreassen, med en idè om hvordan hennes sexdebut skulle være - et halvt år senere var detaljene klekket ut.

- Det var på 70-tallet, men jeg husker det fortsatt godt. Det var veldig, veldig romantisk. Vi hadde planlagt det i et halvt år, likevel var jeg nervøs, sier hun til Dagbladet i forbindelse med lanseringen av sex og samlivboken «Juntafil. Sånn ca. alt om sex og kjærlighet».

Bettan husker spesielt låta som ble spilt den gang.

- I bakgrunnen spilte Rolling Stones den fantastiske låten «Angie». Det må nok ha vært ei plate som sto på, for de spilte i hvert fall ikke i rommet, erindrer hun.

I boken bidrar flere kjendiser med sine eksklusive debut-historier. For Kristian Valen (37) gikk det ikke like smertefritt som for Bettan.

- Slik jeg er skapt, dauer karen min fort når den ikke får puste på grunn av gummihatten. Det blir rett og slett ikke fyr i peisen, for å si det sånn. Men jeg fikk da åpnet mikrobølgeovnen og lagt kjøttet inni. Men så viste det seg at hun ikke tålte så mye av Opera-vinen, så hun kasta opp, forteller entertaineren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forlovet tre år etter konas død