<strong>BLE DØDSSYK:</strong> - Jeg har aldri hatt dødsangst. Det jeg tenkte mest på var familie og venner, forteller Stephen Foto: SCANPIX
BLE DØDSSYK: - Jeg har aldri hatt dødsangst. Det jeg tenkte mest på var familie og venner, forteller Stephen Foto: SCANPIX Vis mer

Planla sin egen begravelse

Legene ga Stephen Ackles tre måneder igjen å leve...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For halvannet år siden følte Stephen Ackles (44) seg utmattet og sliten.

Nå snakker den populære artisten endelig ut om sjokkbeskjeden som møtte ham da han kom seg til lege.

- Du har tre måneder igjen å leve. Toppen seks, sier Ackles til Se og Hør at legen uttale.


Sangstjernen lot seg ikke knekke av den tunge beskjeden. Han fortsatte som før, skriver bladet.

- Jeg har aldri hatt dødsangst. Det jeg tenkte mest på var familie og venner, forteller Stephen til Se og Hør, som også skriver at han skal ha planlagt sin egen begravelse.

Han vil ikke fortelle hva slags sykdom det dreide seg om, men sier at han fikk rask behandling, og følte seg ikke dødssyk. Artisten sier han i dag er frisk.

I det åpenhjertige intervjuet i denne helgens utgave av Se og Hør Weekend er det første gang Stephen Ackles snakker ut om den alvorlige sykdommen som rammet ham.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Selvfølgelig er jeg fan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer