Linni Meister:

- Planer om å flytte sammen

TV-profilen har vært på jakt etter ny bolig siden i fjor sommer.

KJÆRESTER: Linni Meister avslører at hun har planer om å flytte inn med kjæresten Morten Rognstad. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
KJÆRESTER: Linni Meister avslører at hun har planer om å flytte inn med kjæresten Morten Rognstad. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

Ett år etter at TV-profilen Linni Meister (37) annonserte at hun skulle selge leiligheten sin i Holmenkollen, står hun fortsatt på stedet hvil.

I fjor sommer ble leiligheten solgt til litt over 6,3 millioner kroner, men det Meister ikke visste var at hun slettes ikke kom til å flytte fra boligen.

Bare en måned etter salget trakk nemlig kjøperen seg.

- Vil ha noe større

På grunn av trøbbelet med boligsalget, valgte Meister å bli værende i leiligheten lengre enn planlagt. Grunnen er at hun ville ta hensyn til sønnen Dennis, som for øyeblikket går første året på ungdomsskole i området de bor.

Linni Meister deltok på «Sistemann ut», og den ene oppgaven gikk hardt for seg - noe som resulterte i en aldri så liten puppeglipp. Video: Se og Hør Reality Awards/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Ettersom Dennis skulle starte på skolen rett ved, og jeg uansett ikke hadde funnet noe nytt, så tenkte jeg at det gikk fint å bo der litt til, forteller Meister til Se og Hør.

Hun legger likevel til at hun ikke har lukket døren helt, og at hun fortsatt følger boligmarkedet med et halvt øye.

- Jeg driver fortsatt og ser litt, så hvis det plutselig dukker opp noe så flytter vi. Vi har lyst på noe større nå som Dennis har begynt å okkupere stuen med vennene sine, spøker hun.

Vil flytte med Morten

I fjor vår ble det kjent at Meister hadde funnet lykken med sin mangeårige venn Morten Rognstad (45). Ettersom Meister og Rognstad begge har barn, bor de fortsatt hver for seg.

Linni Meister gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og kom med tydelig beskjed til samboeren. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

37-åringen avslører derimot overfor Se og Hør at det ligger i kortene at de i fremtiden vil bo med hverandre.

- Dennis må nok gå ferdig ungdomsskolen først, men så flytter vi fra Holmenkollen og inn med Morten etter hvert. Vi har absolutt planer om å flytte sammen.

Da Se og Hør møtte paret i forbindelse med premieren av «Fangene på fortet» tidligere i år, kunne de også avsløre at de har luftet ideen om giftemål.

- Alt til sin tid, men selvfølgelig, man har ikke lukket den døren, avslørte Rognstad den gang.

LES OGSÅ: Dette heter Kjartan Lauritzen egentlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer