MED GULLKLOKKE: En kilde hevder at Aniston igjen har tatt i bruk en Rolex hun fikk i kjærlighetsgave fra eksen, John Mayer. Her er hun fotografert med en gullklokke på settet til sin nye film "The Bounty".
MED GULLKLOKKE: En kilde hevder at Aniston igjen har tatt i bruk en Rolex hun fikk i kjærlighetsgave fra eksen, John Mayer. Her er hun fotografert med en gullklokke på settet til sin nye film "The Bounty".Vis mer

- Planen hennes fungerte tydeligvis

Rolex-klokke skal være beviset på at Jennifer Aniston er lykkelig forelsket igjen...

SEHER.NO: I april ble det kjent at forholdet mellom "Friends"-stjernen Jennifer Aniston (40) og musiker John Mayer (31) var over.

Til tross for at den vakre 40-åringen har blitt koblet til flere menn etter bruddet, ryktes det nå at hun forsøker å få musiker-eksen tilbake.

Ifølge Female First skal Hollywood-skjønnheten i det siste ha blitt observert med en luksuriøs Rolex-klokke rundt håndleddet, som Mayer skal ha gitt henne i gave da de var sammen i fjor.

Klokken setter i gang ryktene om at eks-kjærestene skal ha funnet tilbake til hverandre igjen, og at de møtes i skjul.

- John ga Jennifer klokken da de var sammen i mai 2008. Jennifer tok nesten aldri av seg klokken, men da de gjorde det slutt, sluttet hun å bruke den. De siste ukene har hun begynt å gå med den igjen for å vise John at hun fremdeles tenker på ham, sier en kilde ifølge FemaleFirst.

Det skal ha vært Jennifers flørting som skal ha ført til gjenforeningen mellom de to.

- Hun har sendt flørtende tekstmeldinger og e-poster. Planen hennes fungerte tydeligvis - John er en ivrig Rolex-samler og Jennifer vet hvor symbolsk klokken er for ham. Han har svart henne med bilder og e-poster. Det er bare et tidsspørsmål om når de går ut og offentliggjør at de er sammen igjen, forteller kilden ifølge nettstedet.

Aniston og Mayer datet i omtrent fire måneder i fjor. Paret fant tilbake til hverandre en kort til på nyåret, men gjorde det slutt igjen i april.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nekter for å date Aniston