Plaget av mobbere i flere år

TVNorge-stjernen Ola- Conny Wallgren avslørte ukjent fortid.

MOBBET: Ola Conny Wallgren (t.h) ble i barndommen mobbet på skolen. Her avbildet sammen med turkamerat og kollega Morgan Karlsson. Foto: TVNorge / Kanal 5
MOBBET: Ola Conny Wallgren (t.h) ble i barndommen mobbet på skolen. Her avbildet sammen med turkamerat og kollega Morgan Karlsson. Foto: TVNorge / Kanal 5 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Ola-Conny Wallgren (49), kjent fra TVNorge-serien «Morgan og Ola-Conny i USA», har den siste tiden kunne nyte stor suksess på TV-skjermen. 

Den folkekjære TV-stjernen ble først kjent gjennom TV-serien «Ullared», før han og kollegaen Morgan Karlsson (40) fikk sin egen serie.

- Livet leker. Jeg ble forelsket for noen måneder siden og trives med jobbene mine, sier Wallgren til Expressen.

Men alt i livet til Ola-Conny har ikke vært en dans på roser. Da Wallgren vokste opp, rett på utsiden av Ullared, ble han ofte mobbet og trakasert. Spesielt på skolen.

- Jeg kom fra Fallkjöping, hadde en annen dialekt og var mye høyere enn alle de andre. Det gikk bra i begynnelsen, men når jeg begynte i femteklasse startet helvetet, forteller Ola-Conny den svenske avisen.

TV-stjernen forteller at han hadde problemer med å konsentrere seg på skolen ettersom han ble mobbet hver dag. Plageåndene slo, sparket, ødela sykkelen og tente på skoleskapet hans. Wallgren kunne heller ikke vende seg mot lærerene eller foreldrene sine for hjelp.

- Nei, jeg hadde det tøft. Mamma var mye syk i lengre perioder når jeg var liten og pappa var ofte borte. Jeg måtte klare meg selv.

Men en dag valgte Ola-Conny å begynne å trene judo. Det ble begynnelsen på veien mot suksess.

- Når jeg fortalte alt sa pappa at jeg en dag måtte slå tilbake. Han fikk ordnet så jeg kunne begynne å trene judo. Det føltes ut som min revansj. Jeg banket opp den største gutten, som flere ganger hadde dummet meg ut, foran hele skolen. Etter det var det ingen som turte å mobbe meg lenger, forteller Wallgren.

«Ullared» ser du på TVNorge kl. 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!
 
LES OGSÅ:    Buet ut på vei inn i «Big Brother»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer