Plages av utro-rykter

- Det har vært veldig vanskelig å takle.

PLAGES AV BREV: Etter at Tine Helene Valle vant Paradise Hotel sammen med Carl Eliassen, har hun funnet seg ny kjæreste. Men anonyme brev skaper trøbbel for forholdet.  Foto: TV 3
PLAGES AV BREV: Etter at Tine Helene Valle vant Paradise Hotel sammen med Carl Eliassen, har hun funnet seg ny kjæreste. Men anonyme brev skaper trøbbel for forholdet. Foto: TV 3 Vis mer
SEHER.NO: Tine Helene Valle (23) fant kjærligheten med bartenderen Daniel Adler (24) etter at hun vant «Paradise Hotel». Nå plages hun av anonyme brev, der folk hevder at kjæresten er utro, skriver Se og Hør Weekend.

- Det er en belastning for forholdet, som har vært nær ved å ta slutt. Men jeg velger å stole på Daniel, sier Tine Helene Valle til Se og Hør Weekend.

Etter at de to sto fram som par, har flere anonyme personer tatt kontakt med Tine og hevdet at kjæresten hennes er utro. Fra en kvinne har hun fått hele tjue mail.

- Det har vært veldig vanskelig å takle. Siden Daniel bor og jobber i utlandet, er det vanskelig å vite hva som stemmer. For man begynner jo å lure når folk forteller sånt. Det blir lett usikkerhet og sjalusi, sier Tine til Se og Hør.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Paradise-paret flytter sammen