<strong>EKTE BILDE:</strong> Dette bildet har Olivia Munn selv tidligere lagt ut på sin Twitterside. Men kilder nær skuespilleren hevder nakenbildene som nå spres på nettet ikke er av henne. Foto: Twitter
EKTE BILDE: Dette bildet har Olivia Munn selv tidligere lagt ut på sin Twitterside. Men kilder nær skuespilleren hevder nakenbildene som nå spres på nettet ikke er av henne. Foto: Twitter Vis mer

Plages av nakensvindler på nettet

Olivia Munn hevder dobbeltgjenger sprer nakenbildene av henne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Olivia Munn (31) stiller gjerne opp lettkledd på bilder på sin egen Twitter-side og for dyrevernorganisasjonen PETA.

Men nå sliter 31-åringen med uønsket oppmerksomhet rundt kroppen sin, etter at hun hevder en ukjent kvinne utgir seg for å være henne på nakenbilder som sprer seg med lynets hastighet på internett.


Flere nettsteder - blant annet kjendissiden Celebslam - skriver at bildene stammer fra et hackerangrep mot «Iron Man 2»-skuespillerens mobiltelefon - men dette tilbakevises av kilder nær stjernen.

Kildene til nettsiden TMZ.com sier at flere av bildene som viser stjernen i undertøy eller utringete kjoler er ekte, men at dette er bilder Munn selv har lagt ut på sin Twitter-side.

Bildene som viser en helt naken kropp, men uten hode, skal imidlertid være falske.

Munn har foreløpig ikke kommentert de lettkledde bildene.

Hun er imidlertid ikke den eneste Hollywood-stjernen som sliter med lettkledde dobbeltgjengere.

«Mad Men»-stjernen Christina Hendricks (36) bekreftet søndag til TMZ at hun hadde blitt utsatt for et hacker-angrep mot sin mobil, etter at det som skal være et toppløsbilde av henne havnet på internett.


En talsmann for  Hendricks hevder imidlertid at toppløsbildet er en forfalskning, og at skuespilleren har anmeldt tilfellet til politiet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Private toppløsbilder spres på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer