<strong>FÅR BREV FRA PLAGEÅND:</strong> - Innholdet var ikke direkte truende, men jeg ble veldig oppfordret til å sende tilbake bilder av meg selv og sånt. Og da det i tillegg begynte å komme SMS på SMSM, begynte jeg å få litt nok, sier «Farmen»-deltager Hanne L Foto: Alex Iversen/TV 2
FÅR BREV FRA PLAGEÅND: - Innholdet var ikke direkte truende, men jeg ble veldig oppfordret til å sende tilbake bilder av meg selv og sånt. Og da det i tillegg begynte å komme SMS på SMSM, begynte jeg å få litt nok, sier «Farmen»-deltager Hanne L Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Plages av gammel forfølger

- Han turte ikke å ta mer kontakt, før «Farmen» begynte på TV.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «Farmen»-deltageren Hanne Linnesholm (24), som var en av tre som måtte forlate TV 2-gården  torsdag, har ikke bare hatt positive opplevelser i forbindelse med realityserien.

Etter at serien begynte å gå på TV, dukket nemlig en gammel plageånd opp fra fortiden, som igjen begynte å sende henne personlige brev. Den samme mannen skal også ha forsøkt å kontakte henne på telefon, ifølge VG

- Innholdet var ikke direkte truende, men jeg ble veldig oppfordret til å sende tilbake bilder av meg selv og sånt. Og da det i tillegg begynte å komme SMS på SMSM, begynte jeg å få litt nok, sier hun til til avisen.

Plageånden skal først ha lagt merke til Linnesholm, da hun jobbet som programleder i innringings-programmet Mess-TV.

- Det gikk så langt at jeg svarte at han måtte slutte å ta kontak, ellers kom jeg til å gå videre med det. Etter det turte han ikke å ta mer kontakt, før nå, etter at “Farmen» begynte på TV, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg håper at de viser dette på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer