Plages av frekk ID-tyv

- Jeg begynte å gråte da jeg så det, sier Paradise-Cathrine.

PLAGES AV ID-TYV: - Jeg fikk sjokk og begynte å gråte da jeg oppdaget at noen hadde laget en falsk Facebook-profil i mitt navn, sier «Paradise Hotel»-deltaker Cathrine Tinnesand til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no
PLAGES AV ID-TYV: - Jeg fikk sjokk og begynte å gråte da jeg oppdaget at noen hadde laget en falsk Facebook-profil i mitt navn, sier «Paradise Hotel»-deltaker Cathrine Tinnesand til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Deltakelsen i den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel» har ført til en rekke ubehagelige opplevelser for Cathrine Tinnesand (24) etter at serien begynte på TV3.

I mars ble Bærumsjenta angrepet på åpen gate av en beruset mann, som mente hun hadde ødelagt livet til Paradise-kollegaen Pernille Vedeler, og hun har flere ganger fått ubehagelige telefoner fra stønnende menn.

Nå frykter Cathrine at en plageånd også vil bruke internett til å stille henne i et dårlig lys, etter å ha oppdaget at noen har opprettet en falsk Facebook-profil i hennes navn.
 
- Noen har brukt navnet mitt og samme bilde som jeg har i min virkelige profil. Jeg oppdaget dette da han eller hun prøvde å legge til meg som venn. Jeg ble sjokkert og begynte å gråte, sier Cathrine til Seher.no.

Foreløpig har hun ikke klart få kontakt med de ansvarlige bak nettstedet Facebook, så de kan få fjernet den falske profilen.

På sin blogg (ekstern lenke) etterlyser hun nå tips om hvem som står bak identitetstyveriet.

- Jeg tenker på at det er mange unge som følger med på «Paradise Hotel», og frykter at de vil snakke med den falske profilen i den tro at det er meg. Jeg har også kontakt med mange kunder via Facebook, som jeg frykter skal bli lurt, sier Cathrine - som jobber som hestekiropraktor - til Seher.no.

Cathrine Tinnesand måtte i forrige uke forlate «Paradise Hotel», etter å  ha blitt stemt ut av romkameraten Emil Løvstad.

Paradise Hotel ser du på TV3 hver dag fra mandag til torsdag klokken 21.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vanskelig å spille inn dusjscene med Minken