Plages av falske rykter

- Det har skjedd flere ganger i uken, helt siden vi ble sammen.

LYKKELIGE SAMMEN: - Ryktene om at vi ikke er sammen lenger, er kun ondsinnete løgner, sier modellen Camilla Fors. Her er hun sammen med kjæresten Lars Ole Johansen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
LYKKELIGE SAMMEN: - Ryktene om at vi ikke er sammen lenger, er kun ondsinnete løgner, sier modellen Camilla Fors. Her er hun sammen med kjæresten Lars Ole Johansen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Modellen Camilla Fors (19) har fått mye oppmerksomhet rundt sitt forhold til millionær-kjæreste Lars Ole Johansen (44)  - blant annet gjennom VGTV-serien «Rikingen».

Men til Seher.no avslører Fors- som også er kjent fra TV3-serien «Charterfeber» - at all oppmerksomheten ikke har vært av det gode.

Helt siden de ble sammen for halvannet år siden, har nemlig ondsinnete ryktemakere ifølge henne spredd løgner om at de to skal ha vært utro mot hverandre og å ha gått fra hverandre.

- Det har skjedd flere ganger i uken, helt siden vi ble sammen. Vi har begge fått disse meldingene, og jeg vet andre har snakket om oss. I starten var det veldig sårende, for jeg kan nok være sjalu til tider. Men vi har snakket mye om det, og nå har jeg fått hard hud når det gjelder slike rykter, sier hun til Seher.no.

Fors har blant annet falske meldinger på Facebook om at kjæresten skal ha vært utro på et spesielt tidspunkt.

- Disse meldingene har jeg selv kunnet bevise var falske, fordi han var sammen med meg på akkurat samme tid, som han skal ha vært utro. Jeg skjønner ikke hvorfor folk gjør sånt.

Modellen - som tidligere også har blitt utsatt for trakassering og blitt meldt død på sin egen blogg- sier hetsen har ført til at hun tenker nøyere på hvem hun omgås.

- Noen ganger har jeg funnet ut hvem som står bak ryktespredningene og frosset dem ut, ved at jeg ikke har tatt mer kontakt med dem. Dette skal ikke få ødelegge for Lars Ole og meg. Vi stoler på hverandre, sier hun til Seher.no.

LES OGSÅ: - Menn bør få kreve sex