FLOTT: Brad startet karrieren i Hollywood for 20 år siden i ymse TV-serier. Nå er han en av filmbyens best betalte. - takket være strippere! Foto: All Over Press
FLOTT: Brad startet karrieren i Hollywood for 20 år siden i ymse TV-serier. Nå er han en av filmbyens best betalte. - takket være strippere! Foto: All Over PressVis mer

Pitt var strippe-sjåfør

Brad avslører hvordan han kom seg opp på stjernehimmelen.

SEHER.NO: - Jeg kjørte strippere rundt, ja. Jobben min var å kjøre dem til utdrikningslag og slikt. Jeg hentet dem, og jeg samlet inn penger da de opptrådte. Så spilte jeg dårlige Prince-kassetter og tok i mot jentenes klær.

Dette er det skuespilleren Brad Pitt som avslører i et eksklusivt intervju i av Newsweek.

"Babel"-stjernen forteller at da han var ny i filmbyen, livnærte han seg ved å jobbe som personlig sjåfør for strippegruppen "Women of the Pole".

Han sier også at det var dem som gjorde ham til stjerne!

LES OGSÅ: Clooney entret Hollywood  - ville feste med horer

- Det ble ganske deprimerende til slutt. Jeg kontaktet stripperne for å gi beskjed om at jeg ville slutte, og en av dem sa at jeg bare måtte bli med på et siste show, forteller han, og sier at han er glad han ble med dem den kvelden.

- Plutselig tok ei jente jeg aldri har møtt meg med på et kurs talentspeideren Roy London holdt. Dermed var det gjort.

I 1991 fikk han rollen som J.D i "Thelma & Louise", og siden den gang har han blant annet blitt kåret til en av verdens mektigste skuespillere.

- Stripperne forandret faktisk livet mitt, sier han.

Brad tjener nå rundt 200 millioner kroner for hver eneste film han er med i.