TAXI: Brad er klar for å prøve seg som arkitekt -i Rotterdam! Foto: Stella Pictures
TAXI: Brad er klar for å prøve seg som arkitekt -i Rotterdam! Foto: Stella PicturesVis mer

Pitt flytter til Holland

Brad bytter ut New Orleans-jazzen med tresko og tulipaner.

SEHER.NO: Etter å ha tilbrakt de siste månedene i India, California og sist New Orleans, har Brad Pitt (43) blitt vant til å leve på flyttefot.


Og nå har firebarns-pappaen fått lopper i filmstjerneblodet igjen: Brad har nemlig bestemt seg for å gå et halvt år som arkitektlærling i Nederland!


Hobbyarkitekten Brad skal ifølge det nederlandske nettstedet Archined tilbringe dagene hos Office for Metropolitan Architecture i Rotterdam (ekstern lenke).


Brad er så hekta på å få dyrket sin mangeårige hobby, at han har kjøpt seg en penthouseleilighet i Rotterdam til drøye 20 millioner kroner i boligkomplekset "Meccano's Montevideo".


Og "Ocean's 11"-stjernen har selvfølgelig designet alt interiøret til sitt nye drømmehjem selv...


Det er ikke kjent om Angelina Jolie skal være med på Brads sabbats-halvår, men hun er neppe lysten på avbryte adoptivsønnen Pax' tilvenning til USA...


Arkitekt-entusiasten Brad er imidlertid fast bestemt på å gjennomføre prosjektet uansett.Han har tidligere jobbet med den kjente arkitekten Frank Gehry, og har kalt opp datteren Shiloh Nouvel etter arkitekten Jean Nouvel.


Dermed kan det bli mange måneder som alenemor for Angelina...


LES OGSÅ: Pax i livsfare!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.