Pirater i Bristol

Bristols turistkontor tilbyr en spennende audiotur for å lokke turister til den gamle havnebyen.

LYSER I MØRKET: Kanskje det var nettopp dette fyret som ble omtalt i "Skatten på Sjørøverøya". Foto: Visit Britain
LYSER I MØRKET: Kanskje det var nettopp dette fyret som ble omtalt i "Skatten på Sjørøverøya". Foto: Visit Britain Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forfatteren Robert Louis Stevensen brukte den engelske havnebyen Bristol som åsted for deler av handlingen i sin berømte roman "Skatten på Sjørøverøya". Nå kan landkrabber og andre slå følge med Long John Silver, Jim Hawkins og de andre fargerike karakterene fra boken på en gratis audio-sightseeing i Bristols havnestrøk.


"The Bristol Quayside Adventure" er en ny audiotur som kan lastes ned til enhver mp3-spiller fra websiden til byens turistkontor. Den tar deg på en selvguidet runde til historiske steder med forbindelse til boken, inkludert The Hole in the Wall Pub som ryktes å være det originale Spyglass Inn i "Skatten på Sjørøverøya". I tillegg til å dramatisere utdrag fra boka, inkluderer programmet fortellinger om lokale sjøfarere og har orginal musikk fra The Harry Browns, en gruppe "shantymen'"som synger gamle sjømannsviser.


Du kan laste ned hele eller bare deler av rundturen her:


http://visitbristol.co.uk/site/sightseeing-and-tours/free-mp3-audio-tour

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer