Pirater i Barcelona

Pirates of the Caribbean går så det suser på kino, og i Barcelona kan du se virkelighetens pirater.

FILMHELT: Johnny Depp spiller kaptein Jack Sparrow i publikumssuksessen Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest som går for fulle kinosaler verden rundt. Foto: Filmweb/Buena Vista
FILMHELT: Johnny Depp spiller kaptein Jack Sparrow i publikumssuksessen Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest som går for fulle kinosaler verden rundt. Foto: Filmweb/Buena Vista Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kan bare glemme Johnny Depp som imiterer Keith Richards, og Bill Nighy med tentakkelskjegget sitt er iallfall langt unna den virkelige verdens pirater. Utstillingen "Piratas" på det maritime museet i Barcelona forteller deg derimot hvordan det virkelig var.


Og kanskje var det ikke så spektakulært som i de storslagne Pirates of the Caribben-filmene, men blodig og fælt var det utvilsomt. På utstillingen finner du faktisk en seksjon som handler om pirater i filmens og bøkenes verden, men det viktigste er den detaljerte oversikten du får over sjørøveri og skurkestreker på verdenshavene. Selvsagt vies det også plass til de gamle vikingene, som var effektive, stille og meget dødelige der de kom seilende i langskipene sine.


Det er også en stor seksjon viet piratvirksomhet i Karibien, og utstillingen har heller ikke glemt at det er noe som heter moderne sjørøvere. Spennende tema, altså. Museet ligger i bydelen Raval, som for øvrig ikke er Barcelonas beste strøk på nattestid. Pass deg for byens pirater!


BESØK NETTSTED: www.museumaritimbarcelona.com

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer