Pippa viste seg med ny kjæreste

Prinsessens søster Pippa Middleton kobles til forretningsmann.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Pippa Middleton (29) ble raskt en av Storbritannias mest populære ungkarskvinner etter at folk fikk øynene opp for hennes veldreide bakende i søsteren Kates bryllup. 

Siden har hun vært i et forhold med Alex Loudon og blitt linket til prins Harry og Earl Percy. Nå ser det ut til at hun har innledet et seriøst forhold til den 37 år gamle forretningsmannen James Matthews. 

«Venner sier at forholdet deres stadig blir mer seriøst. De blir stadig sett mens de nyter romantiske måltider på noen av Londons mest eksklusive restauranter. Det forelskede paret ble sett mens de flørtet åpenlyst over middag» skriver nettstedet ninemsn.com. 

- De var svært involvert i en samtale. Pippa smilte og lo. De tilbrakte nesten tre timer i restauranten og ville ikke at måltidet skulle ta slutt, sier en restaurantgjest til Sunday Mirror.  

Pippas karriere går også bra om dagen, og nylig lanserte hun festboken «Celebrate», men ifølge venner prioriterer hun også å tilbringe mye tid med sin nye flamme. 

- Hun er veldig betatt av James. Hun vil gå rolig fram, men er klar for en ny kjæreste.

I Se og Hør Weekend kan du vinne Pippas nye bok!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Satt ut av kake-kopi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer