SOSIETETSJAG: Pippa har blitt umåtelig populær etter at søsteren Kate giftet seg med prins William, og nyter oppmerksomheten hun får. Her fra et sosietetsbryllup i sommer. Foto: Stella Pictures
SOSIETETSJAG: Pippa har blitt umåtelig populær etter at søsteren Kate giftet seg med prins William, og nyter oppmerksomheten hun får. Her fra et sosietetsbryllup i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Pippa var ikke konemateriale

Foreldrene til Pippa Middletons ekskjæreste Alex Loudon hevder hun ikke egner seg som hustru.

Publisert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at den vakre Middleton-søsteren Pippa (28) har blitt singel igjen, etter brudd med kjæresten Alex Loudon (30). De to har det siste halvannet året hatt et av-og-på-forhold, selv om det nå har blitt spekulert i om paret har vært på nippet til å gifte seg.

Foreldrene til den tidligere cricketspilleren Loudon er fra seg av lykke etter at bruddet ble kjent. De har nemlig hele tiden vært skeptisk til den populære brunetten.

- Alex sine foreldre har vært velkomne overfor henne, men har alltid vært «lunkne» med tanke på forholdet deres. De så aldri Pippa som et koneemne for sønnen. De syntes hun var veldig søt, men altfor opphengt i å klatre på den sosietetsstigen, avslører en kilde til nettstedet Mail Online.

I likhet med sine foreldre er Alex Loudon opptatt av nære familieverdier, og hater rampelyset og sosietetseventer.

- Etter at hun ble kjent som hertuginne Kates søster blir hun invitert til alt som skjer i byen. Alex hater festing, og er mer interessert i cricket og å være sammen med gode, gamle venner. Han kommer fra en veldig diskret og avslappet familie, som ikke ønsker å være i fokus, sier kilden videre.

Faktisk ble det så ille for 30-åringen at han ikke orket å bevege seg ut av døren.

- Han hatet at de ble forfulgt av paparazzier, og til slutt så unngikk han helst å gå ut på grunn av det, sier kilden til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har du knekt Jo Nesbøs kode? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer