Pippa Middletons private bilder hacket

Hertuginne Kates søster skal ha blitt utsatt for en hacker som har stjålet flere tusen private og intime bilder.

FRASTÅLET PRIVATE BILDER: Pippa Middleton (t.v), søsteren til hertuginne Kate av Cambridge, skal denne uken ha blitt utsatt for et alvorlig hackerangrep. Hackeren skal angivelig ha prøvd å selge over 3000 bilder av en svært personlig karakter til flere medier. Her er de berømte søstrene avbildet på Wimbledon i 2012.  Foto: Pa Photos
FRASTÅLET PRIVATE BILDER: Pippa Middleton (t.v), søsteren til hertuginne Kate av Cambridge, skal denne uken ha blitt utsatt for et alvorlig hackerangrep. Hackeren skal angivelig ha prøvd å selge over 3000 bilder av en svært personlig karakter til flere medier. Her er de berømte søstrene avbildet på Wimbledon i 2012. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2014 ble en rekke store Hollywood-stjerner rammet av en omfattende hacking-skandale, noe som førte at blant annet private nakenbilder ble spredt på internett.

Denne uken var Pippa Middleton (33), hertuginne Kates (34) lillesøster, nær ved å bli utsatt for det samme.

Den britiske tabloidavisen The Sun ble torsdag kontaktet av en mann som hevdet at han hadde fått tilgang på flere tusen av Middletons private bilder etter å ha hacket iCloud-kontoen hennes.

- Dette er skremmende

Ifølge The Sun krevde mannen å få minimum en halv millioner kroner for bildene og informasjonen han hadde stjålet fra Pippa.

Avisen valgte imidlertid å varsle Middleton, som nå går til rettslige skritt mot hackingen.

- Tusen takk for at dere gjorde familien oppmerksom på dette. Jeg kan bekrefte at familiens advokater er blitt informert og at politiet er i ferd med å bli involvert, sier en talsperson for Pippa og hennes forlovede til The Sun.

Saken fortsetter under bildet.

UBEHAGELIG: Hackeren skal ha fått tilgang på private bilder av Pippa Middleton og forloveden James Matthews, inkludert det som skal være nakenbilder av forretningsmannen.  Foto: Pa Photos
UBEHAGELIG: Hackeren skal ha fått tilgang på private bilder av Pippa Middleton og forloveden James Matthews, inkludert det som skal være nakenbilder av forretningsmannen. Foto: Pa Photos Vis mer

En rekke amerikanske medier har også omtalt den potensielle hacking-skandalen. UsWeekly skriver at Middleton er fornøyd med at hackerens aktivitet er blitt avslørt.

- Pippa er lettet over at dette ikke er blitt det marerittet det kunne vært. Men det har vært skremmende å se hvor lett det er å hacke slike ting, sier en innsidekilde til nettstedet.

Scotland Yard bekrefter dessuten overfor UsWeekly at etterforskere nå undersøker hackingen.

Stjal bilder av kongebarna

Ifølge The Sun sendte hackeren flere av Middletons private bilder til redaksjonen for å bevise at han faktisk satt på bildene. Disse bildene skal tilsynelatende vise Pippa på brudekjoleprøving sammen med sin mor Carole Middleton (61).

Hackeren skal også ha hevdet å sitte på hemmelig informasjon om det forestående bryllupet mellom Pippa og forloveden hennes, millonæren James Matthews (41).

Saken fortsetter under bildet.

OGSÅ INVOLVERT: Ifølge The Sun sitter hackeren også på private bilder av hertuginne Kate, prins William og deres to barn, prinsesse Charlotte og prins George. Her er den rojale familien avbildet i en offisiell sammenheng - prinsessens dåp i 2015.   Foto: ario Testino/Art Partner/Kensington Palace/Ap
OGSÅ INVOLVERT: Ifølge The Sun sitter hackeren også på private bilder av hertuginne Kate, prins William og deres to barn, prinsesse Charlotte og prins George. Her er den rojale familien avbildet i en offisiell sammenheng - prinsessens dåp i 2015. Foto: ario Testino/Art Partner/Kensington Palace/Ap Vis mer

I tillegg skal han være i besittelse av bilder av paret, nakenbilder av Matthews, bilder av Pippa som fester med venner, og bilder av kongefamilien - inkludert hertuginne Kate, prins William (34) og barna prins George (3) og prinsesse Charlotte (1).

Kensington Palace har i skrivende stund ikke kommet med noen kommentar.

CNN skriver at London Metropolitan Police Service bekreftet lørdag at de dagen før mottok en anmeldelse om angivelig hacking av en personlig iCloud-konto. Etterforskning er igangsatt, men foreløpig er ingen arrestert i saken.

The Sun skriver at hackeren kontaktet redaksjonen via en e-post sendt via en krypteringstjeneste. Vedkommende skal ha nektet å kommunisere via telefon eller å møtes ansikt til ansikt.

BLE BERØMT: Pippa Middleton fikk mye oppmerksomhet for sin hvite, sexy brudepikekjole i bryllupet til søsteren Kate og prins William i 2011. Neste år skal hun etter planen selv stå brud.   Foto: Pa Photos
BLE BERØMT: Pippa Middleton fikk mye oppmerksomhet for sin hvite, sexy brudepikekjole i bryllupet til søsteren Kate og prins William i 2011. Neste år skal hun etter planen selv stå brud. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Brast i gråt på trening

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer