INSPIRERT: Etter at søsteren Kate giftet seg for to år siden, har Pippa selv ønsket seg et drømmebryllup. Nå kan drømmen gå i oppfyllelse. Foto: FameFlynet
INSPIRERT: Etter at søsteren Kate giftet seg for to år siden, har Pippa selv ønsket seg et drømmebryllup. Nå kan drømmen gå i oppfyllelse. Foto: FameFlynetVis mer

- Pippa Middleton er forlovet

Skal ha blitt inspirert etter at søsteren Kate giftet seg.

SEOGHØR.NO: Britiske Sunday People melder at hertuginne Kates søster, Pippa Middleton (29), er forlovet.

Ifølge avisen har Pippas kjæreste, aksjemegleren Nico Jackson, gått ned på kne og fridd til Pippa, som selv skal ha blitt inspirert etter at Kate giftet seg med prins William.

- Pippa elsket å se Kate gå ned kirkegulvet, og nå er det hennes tur til å ha et eventyrbryllup. Hun kunne ikke vært mer sikker på at Nico er den rette for henne. De passer veldig bra sammen, og familiene kommer godt overens. Alle er så glade på Pippas vegne, forteller en kilde til avisen.

Det er ventet at en offentlig kunngjøring snart vil komme, men foreløpig har verken Pippa eller Nico bekreftet forlovelsen.

Det var få som snakket om Pippa før Kates bryllup i 2011, men hertuginnens søster fikk mye av oppmerksomheten i bryllupet grunnet den trange, hvite kjolen hun hadde på seg.

Pippa fyller 30 år førstkommende fredag.

LES OGSÅ: - Pippa stjal stilen til glamourmodell