- Pippa? Ha! Nei, jeg dater ikke noen akkurat nå

Prins Harry slår tilbake mot romanseryktene.

GOD TONE: På balkongen etter bryllupet mellom prins William og Catherine Middleton, så det ut til at Pippa og prins Harry hadde god kjemi. Foto: All Over Press
GOD TONE: På balkongen etter bryllupet mellom prins William og Catherine Middleton, så det ut til at Pippa og prins Harry hadde god kjemi. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter bryllupet mellom prins William (29) og hans Catherine Middleton (29) i slutten av mai, startet spekulasjonene rundt at parets søsken, prins Harry (26) og Philippa  «Pippa» Middleton (27) hadde funnet tonen.

Men i mai ble det hevdet at Harry var klar for å gifte seg med «av-og-på»-kjæresten Chelsy Davy (25). Kort tid etter tok forholdet imidlertid slutt, og nå hevder Harry at han ikke har noen spesielle i kikkerten.

Under Hard Rock Calling-konserten i Hyde Park i London fredag, skal prinsen ha blitt observert i samtale med flere vakre jenter, skriver Perez Hilton.

Og da 26-åringen ble konfrontert med ryktene om at han skal ha hatt noe på gang med Pippa, skal han ha svart:

- Pippa? Ha! Nei, jeg dater ikke noen akkurat nå. Jeg er 100 prosent singel. jeg jobber mye for øyeblikket, så dating og TV-titting er det siste jeg har tid til, skal prinsen ha sagt.


Perez Hilton legger ikke skjul på at de synes Harry og Pippa ville blitt et fint par.

- Det suger. Men det var nok for godt til å være sant. De hadde vært et fantastisk par, skriver kjendisbloggen.

For et par uker siden ble det hevdet at forholdet mellom Pippa og Alex Loudon (30) hadde tatt slutt.

- Alle i vennegjengen vet at Pippa og Alex nylig har slått opp, sa en venn av Pippa til Times of London ifølge People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Bedriver de slankekonkurranse?