Pippa får bombesikker bil

Frykter for Pippa Middletons liv.

BLE SUPERSTJERNE: Pippa fikk hele verdens øyne rettet mot seg etter bryllupet mellom Kate og William tidligere i år. Foto: Reuters
BLE SUPERSTJERNE: Pippa fikk hele verdens øyne rettet mot seg etter bryllupet mellom Kate og William tidligere i år. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO: Det var riktignok storesøsteren Kate som fikk sin prins ved det store kongelige bryllupet i London tidligere i år. Men blant annet takket være den fantastiske hvite kjolen og henne vakre utseende, sikret også lillesøster Philippa Charlotte «Pippa» Middleton (27) seg all verdens oppmerksomhet og status som superkjendis.

Men det er åpenbart ikke bare en fordel å havne i rampelyset slik som Kates søster nå har gjort. Ifølge britiske The Sun får nemlig populariteten kostbare konsekvenser.

Foreldrene hennes, Michael og Carole, frykter nemlig for datterens sikerhet etter at hun ble et kjent ansikt. Og i motsetning til søsteren har ikke 27-åringen en statsfinansiert livvakt. Derfor akter foreldrene å gi henne en bombesikker bil.

The Sun mener å vite at valget vil falle på enten en Audi eller en BMW til 95.000 pund - eller nærmere 840.000 norske kroner. Ut over å kunne motstå et eventuelt bombeangrep, skal bilen også utstyres med dekk som kan trille videre til tross for eventuelle skuddhull.

Nylig skrev People.com at Pippa, har gjort det slutt med kjæresten, Alex Loudon (30), som var hennes kavaler i det mye omtalte bryllupet.

- Alle i vennegjengen vet at Pippa og Alex nylig har slått opp, sa en venn av Pippa til Times of London, ifølge People.com, 13. juni.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bedriver de en slkankekonkurranse?