Pippa Middleton:

- Pippa er gravid

Nå ser det ut til å bli dobbel babylykke for Pippa og Kate.

GRAVID?: Kilder nær paret skal ha bekreftet at Pippa og ektemannen James Matthews skal vente sitt første barn. Foto: NTB Scanpix.
GRAVID?: Kilder nær paret skal ha bekreftet at Pippa og ektemannen James Matthews skal vente sitt første barn. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det har lenge vært spekulert i om Pippa Middelton (34) skal være gravid med sitt første barn.

I november startet allerede ryktene å florere om at Pippa og søsteren, hertuginne Kate (36), skulle få drømmen om å gå gravide sammen oppfylt. Ryktene ble imidlertid aldri bekreftet av Pippa og ektemannen, James Matthews (42), og dermed stilnet etter hvert rykteflommen.

Få dager før søsterens termin, har imidlertid ryktene fått liv på ny i utenlandske medier.

- Kate kunne ikke vært gladere

Ifølge avisen Sunday Express skal kilder nær Pippa og James ha bekreftet at Pippa har vært på sin 12-ukers ultralyd, og at de nå derfor har gått ut og fortalt familie og venner om de gledelige nyhetene.

Videre hevder kildene at storesøster Kate ikke kunne vært mer glad over endelig å skulle bli tante.

BESTEVENNER: Søstrene Pippa og Kate er svært nær hverandre, og skal etter sigende ha drømt om å gå gravide sammen. Nå ser det ut til at drømmen har blitt oppfylt, selv om hertuginnens termin er nært forestående. Foto: NTB scanpix
BESTEVENNER: Søstrene Pippa og Kate er svært nær hverandre, og skal etter sigende ha drømt om å gå gravide sammen. Nå ser det ut til at drømmen har blitt oppfylt, selv om hertuginnens termin er nært forestående. Foto: NTB scanpix Vis mer

Til avisen forteller også kilden at Pippa, naturlig nok, var henrykt over graviditeten og at graviditeten bød på en etterlengtet lykke for Pippa.

Turbulent kjærlighetsliv

Viser det seg at ryktene rundt graviditeten stemmer, kan Pippa og James ønske sitt første barn året etter at de ble smidd i hymens lenker.

Men paret har nok hatt rikelig med tid til å vurdere familieforøkelse, da det nemlig ikke første gang Pippa har et forhold til sin nåværende ektemann.

BLIR FORELDRE: James Matthews og Pippa Middleton giftet seg i mai 2017. Nå skal de angivelig vente sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: James Matthews og Pippa Middleton giftet seg i mai 2017. Nå skal de angivelig vente sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge BBC møttes paret for første gang tilbake i 2012, men gikk etter en stund hver til sitt.

Opp gjennom årene har Pippa hatt flere romanser med høytstående menn i Storbritannia. De tidligere kjærestene hennes består blant annet av Jonathan JJ Jardine Paterson, arvingen til en enorm formue i Hong Kong, den skotske aristokraten Billy More Nesbitt og diamantarvingen Simon Youngman.

Før hun fant tilbake til sin nåværende ektemann var hun også kjæreste med cricketspilleren Alex Louden. I storesøster Kates bryllup ble det spekulert i om de to skulle være neste par ut, men slik gikk det altså ikke. Også dette forholdet tok slutt etter halvannet år.

Eventyrbryllup

Det var i mai 2017 at Pippa endelig kunne si ja til sin velstående fondsforvalter og arving James Matthews i St. Marks-kirken i Englefield, Berks.

Med en eksklusiv gjesteliste, flerfoldige fotografer og verdens øyne følgende med, ga paret hverandre sitt ja.

NYGIFT: Pippa Middleton gifter seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer

Barna til prins William og hertuginne Kate var også til stede, og lille George hadde ansvaret med å bære ringene fram til alteret. Vesle prinsesse Charlotte (2) hadde rollen som brudepike.

Nettstedet Bridebook regnet i forkant ut at den store dagen ville koste omkring 2,5 millioner kroner - noe som er 15 ganger så mye som et gjennomsnittlig britisk bryllup.

LES OGSÅ: - Kjolen til Pippa er rett og slett praktfull

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer