Pippa ble tante igjen

Hertuginne Kates lillesøster og ektemannen kan juble over babylykke i familien.

TANTE OG ONKEL: Pippa Middleton har allerede tre kongelige tantebarn. Nå er hun og ektemannen James Matthews (t.h.) blitt tante og onkel på ny. Her avbildet i bryllupet til prins Harry og hertuginne Meghan i mai. Foto: NTB scanpix
TANTE OG ONKEL: Pippa Middleton har allerede tre kongelige tantebarn. Nå er hun og ektemannen James Matthews (t.h.) blitt tante og onkel på ny. Her avbildet i bryllupet til prins Harry og hertuginne Meghan i mai. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I disse dager venter Pippa Middleton (34) og ektemannen James Matthews (43) sitt første barn sammen.

Allerede nå kan de to imidlertid juble over babylykke i familien, ettersom James' lillebror har slått dem på målstreken og ønsket sitt første barn velkommen til verden.

Spencer Matthews (29) og kona, modellen Vogue Williams (32), avslørte babynyheten på Instagram onsdag.

VOGUE WILLIAMS OG SPENCER MATTHEWS: Det britiske stjerneparet er blitt foreldre sammen for første gang. Foto: Nils Jorgensen/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
VOGUE WILLIAMS OG SPENCER MATTHEWS: Det britiske stjerneparet er blitt foreldre sammen for første gang. Foto: Nils Jorgensen/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Stolt av kona

Der meddelte det lykkelige paret at deres førstefødte, en liten gutt, ble født natt til onsdag:

- Klokken 03:55 i morges ønsket vi sønnen vår velkommen på et stille London-sykehus ... Han er nydelig og frisk. Vi føler oss virkelig velsignet. Kunne ikke vært stoltere av Vogue, skriver Spencer Matthews til et bilde i sort-hvitt der man ser babyens hånd.

Også den nybakte moren har lagt ut et personlig Instagram-innlegg etter fødselen, der hun holder på føttene til den nyfødte sønnen.

Likerklikkene og gratulasjonene har strømmet inn under Instagram-innleggene til begge de nybakte foreldrene.

Saken fortsetter nedenfor.

Profilert par

Mens ektemannen til Pippa er forretningsmann og tidligere racerbilsjåfør, og har holdt en noe nøktern profil i offentligheten, har derimot lillebror Spencer Matthews gjort mer ut av seg.

Han har blant annet medvirket i reality-serier som «Made in Chelsea», «I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!» og «The Bachelor», og er kjent som en selskapsløve.

I vinter ble det kjent at han hadde forlovet seg med den irske modellen Vogue Williams, og i juni stod bryllupet på Spencer-familiens eiendom i Glen Affric i Skottland.

Vogue er også kjent for en rekke opptredener på tv, blant annet i danseprogrammene «Dancing with the Stars» og «Stepping Out». I 2015 vant hun dessuten «Bear Grylls: Mission Survive».

CELEBER FAMILIE: Broren til Pippa, James Middleton (t.v.), avbildet sammen med Vogue Williams og Spencer Matthews på Investec Derby Festival i Epsom i sommer. Foto: NTB scanpix
CELEBER FAMILIE: Broren til Pippa, James Middleton (t.v.), avbildet sammen med Vogue Williams og Spencer Matthews på Investec Derby Festival i Epsom i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Røpet graviditet

Om familieforøkelsen til Spencer og Vogue ikke har fått overveldende mye oppmerksomhet, kan man ikke si det samme om Pippas graviditet.

I lang tid svirret gravidryktene rundt hertuginne Kates (36) yngre søster, og kjendispressen gikk bortimot av skaftet da Pippa tilsynelatende bekreftet graviditeten ved å vise seg med en liten kul på magen under French Open i mai.

Og i starten av juni valgte Pippa Middleton endelig å bekrefte graviditeten - på noe uvanlig vis.

Det gjorde hun nemlig i en spalte hun skrev for den britiske publikasjonen Waitrose Weekend, som deretter ble plukket opp av en rekke andre medier.

I spalten trakk hun blant annet frem at hun hadde vært heldig når det gjaldt svangerskapskvalme. Dette i motsetning til storesøster Kate, som har slitt med ekstrem svangerskapskvalme under alle sine tre svangerskap.

- Jeg var heldig som etter undersøkelsen i uke 12 ikke led av morgenkvalme. Det betød at jeg kan bære fram barnet som normalt, skrev Middleton blant annet.

NYGIFT: Pippa Middleton gifter seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer

Pippa og ektemannens førstefødte er ventet i løpet av høsten. Dermed kan både prins George (5), prinsesse Charlotte (3) - og prins Louis (fire md.) - snart glede seg over et lite søskenbarn!

LES OGSÅ: - Mange briter rynket nok på nesen da de hørte navnet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer