Melania Trump:

Pinlig øyeblikk går viralt

En ny videosnutt av Melania Trump og ektemannen Donald Trump setter fart på spekulasjoner om alt egentlig står bra til med ekteparet.

DEBATT: Denne videoen av førstedame Melania Trump (50) og ektemannen blir hyppig delt på Twitter. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Et nytt videoklipp av førstedame Melania Trump (50) og USAs president Donald Trump (74) har nå fanget oppmerksomheten til flere.

Videosnutten ble først delt søndag på Twitter av det amerikanske nyhetsnettstedet The Hill, og i videoen kan man se ekteparet på vei ut av et fly.

På vei ned trappen fra flyet legger man kjapt merke til at Donald Trump opp mot flere ganger forsøker å strekke seg etter hånden til kona.

Dette blir derimot ikke like godt mottatt av Melania Trump, som man kan se nærmest dytter vekk ektemannens hånd.

  • Se video øverst i artikkelen!
KRITIKK: USAs førstedame Melania Trump har flere ganger fått kritikk for klesvalgene sine. Her er verstingene! Video: Rød Løper Vis mer

- Hun hater ham

Det tok ikke lang tid før flere fanget opp det oppsiktsvekkende klippet, og responsen har ikke latt vente på seg. På Twitter florerer det av spekulasjoner på hva som kan være grunnen til at Melania nekter å holde ektemannens hånd.

Flere mener at det er trøbbel i ekteskapet deres, mens andre slår hardt ned på spekulasjonene.

«Vanskelig å ikke legge merke til Trump som flere ganger forsøker å holde Melania i hånden på vei ned trappene, og hun som ikke finner seg i det», skriver en på Twitter.

«Hun. Hater. Ham», skriver en annen.

- Null kjærlighet her

Flere var imidlertid kjappe med å påpeke at Melanias skjørt så ut til å være i fare for å blåse opp foran pressen, og mener at dette er bakgrunnen for at hun unngikk ektemannens hånd.

«Folk snakker bare dritt. Hun gir ham ikke hånden fordi hun var bekymret for at vinden skulle blåse opp skjørtet hennes», skriver en tredje, før en annen følger opp med:

«Hun kunne ha holdt ham i hånden, og likevel forhindret at skjørtet skulle blåse opp. Folk som er forelsket ville gjort det bare for å ta på hverandre. Det er null kjærlighet her».

Det skal nevnes at det imidlertid ikke er første gang Melania forsøker å unngå ektemannens hånd.

I 2018 ble en atomavtale med Iran diskutert under et møte mellom Donald Trump og Frankrikes president Emmanuel Macron (42). Til stede var også sistnevntes kone Birgitte Macron (67), og de to mektige parene møtte den gang pressen, på plenen foran Det hvite hus.

FÅR GJENNOMGÅ: USAs førstedame Melania Trump har de siste åra fått krass kritikk for sine juledekorasjoner i Det hvite hus - og i år er intet unntak. Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

- Uvurderlig

Kameraene fanget Trump-ekteparet som sto side om side på plenen, hvor Donald forsøkte å ta sin kones hånd. Etter å ha prøvd å få respons fra Melania, ved å ta i venstrehånden hennes en rekke ganger, fikk han etter hvert det han ville ha.

Det virket imidlertid heller uvillig fra Melanias side, som i starten forsøkte å overse at ektemannen forsøkte å holde hender med henne.

RETT I RYGGEN: Da presidentparet fikk besøk av sine kolleger fra Frankrike, kommenterte flere at Melania Trump virket stiv og «iskald». Foto: NTB scanpix
RETT I RYGGEN: Da presidentparet fikk besøk av sine kolleger fra Frankrike, kommenterte flere at Melania Trump virket stiv og «iskald». Foto: NTB scanpix Vis mer

Tusenvis av Twitter-brukere bemerket seg også hendelsen, samt medier som Elle, People, TMZ og The Independent.

«Hun vil virkelig ikke holde hånden hans», skrev en bruker.

«Øyeblikket når kona di nekter å holde deg i hånden. Uvurderlig», skrev en annen Twitter-bruker.

Grunnen til at flere bet seg merke i det, var at dette hadde skjedd en rekke ganger tidligere. Donald Trump hadde da forsøkt å ta sin kone i hånden, på vei ut fra fly og i andre sammenhenger, men ble avvist.

LYSLUGG: Donald Trump har ikke kuttet ned på selvbruningen, men sveisen har fått et nytt uttrykk. Flere mener nemlig at presidenten har bleket, eller latt være å farge, lokkene sine. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Ser ikke bra ut mellom dem

En av dem som bet seg merke i førstedamens oppførsel var kroppsspråkekspert Live Bressendorf Lindseth, som selv hadde fulgt med på Melania en stund. Lindseth hadde bemerket seg den stive holdningen hun hadde rundt ektemannen.

Spesielt én ting hadde hun lagt merke til ved Melanias oppførsel. Det var bare rundt ektemannen hun oppførte seg stivt og kaldt.

- Man er jo ikke vant til å se henne smile. Det koster ganske mye å holde fasaden oppe, hun spenner virkelig musklene. På de bildene sammen med ektemannen fra forrige uke, virker hun kjølig og avvisende overfor ham. Det ser ikke bra ut mellom dem, var noe av det hun uttalte den gang overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Trump-datteren gikk under jorda

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer