Pinlig berørt av søsterens TV-opptreden

«Idol»-deltageren likte ikke alt søsteren gjorde i «Trekant».

LITT FLAU: «Idol»-deltager Pål Dailey Christoffersen synes det var litt rart å se søsteren Pia utforske seksualitet på TV.  Foto: Thomas Horni / Seher.no
LITT FLAU: «Idol»-deltager Pål Dailey Christoffersen synes det var litt rart å se søsteren Pia utforske seksualitet på TV. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld opptråde Pål Dailey Christoffersen (17) i «Idol», men måtte se seg slått av Isak Knusten Heim (15) og Bianca Skoglie Lal (16).

Pål er vant til underholdningsverdenen fra tidligere. Hans søster Pia Dailey Christoffersen (22) var nemlig en av tre programledere i NRK-serien «Trekant», der de utforsket nye seksuelle temaer hver uke. Selv syntes 17-åringen det var spesielt å se søsteren i sex-programmet.

- Det var litt rart. Det var ikke alt jeg trengte å vite, men det var greit nok, sier han til Seher.no.

Det var ikke bare pinlig, men også litt gøy å ha en TV-stjerne i familien.

- Det var første gang noen i familien har vært på TV, så det var moro. Første episoden var det stas at hun var på tv, så da kom det kamerater på besøk for å se sammen med oss.

Pia venter barn med kjæresten Kyrre Magnus Sveistrup Hasle, og er rundt 17 uker på vei.

- Jeg gleder meg til å bli onkel, forteller Pål.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har "kanskje" møtt en jente   

Se video her!


[obj:media:10139]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer