Pink slår tilbake mot kroppskritikken

- Jeg følte meg faktisk vakker.

FORNØYD: Pink innrømmer at hun har tatt en liten pause fra sin beinharde trening og derfor gått opp litt i vekt, men både hun og ektemannen Carey Hart elsker kroppen hennes. Foto: Splash News
FORNØYD: Pink innrømmer at hun har tatt en liten pause fra sin beinharde trening og derfor gått opp litt i vekt, men både hun og ektemannen Carey Hart elsker kroppen hennes. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I tillegg til sin fantastiske sangstemme er popstjernen Pink (35) også godt kjent for sin veltrente og muskuløse kropp.

Den verdenskjente artisten har i alle år trent hardt for å kunne showe og danse på scenen, og har en mage de fleste bare kan drømme om - med en tydelig definert six-pack.

Lørdag dukket ettbarnsmoren opp på et event sammen med ektemannen Carey Hart (39) i Beverly Hills i Los Angeles.

Det er sjeldent å se Pink i glamorøse kjoler, men denne kvelden strålte hun i en svart kreasjon med sexy utringning.

Saken fortsetter under bildet.

MÅ TÅLE MYE: Det var etter at Pink ble fotografert i denne kjolen at kritikken rundt vekten hennes startet.  Foto: Splash News
MÅ TÅLE MYE: Det var etter at Pink ble fotografert i denne kjolen at kritikken rundt vekten hennes startet. Foto: Splash News Vis mer

Har gitt kroppen en velfortjent pause

Men det tok ikke lang tid før stygge kommentarer om kroppen hennes dukket opp på internett. Flere påpekte at 35-åringen tydelig hadde lagt på seg, og noen spekulerte i om hun var gravid, skriver People.com.

Nå slår hovedpersonen selv tilbake mot kroppskritikken.

- Jeg ser at noen av dere er bekymret for meg utfra kommentarene om vekten min. Dere refererer til bildene av meg hvor jeg var for å hedre min avdøde venn Dr. Maggie DiNome på et event til inntekt for kreft, skriver hun i et innlegg på Twitter.

DiNome mottok før sin død en pris for sin lange innsats og fremragende bidrag i kreftsaken, forklarer Pink videre.

- Men dessverre virker det som om vekten min er et mye viktigere tema for noen av dere. Jeg skal innrømme at kjolen ikke tok seg så bra ut på bildene fra eventet som den gjorde hjemme på kjøkkenet, men jeg skal også innrømme at jeg følte meg veldig fin. Jeg følte meg faktisk vakker, fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet.

STERK OG SUNN KROPP: Pink har for eksempel ingen problemer med å henge oppned fra taket mens hun synger. Foto: NTBscanpix
STERK OG SUNN KROPP: Pink har for eksempel ingen problemer med å henge oppned fra taket mens hun synger. Foto: NTBscanpix Vis mer

Deretter ber Pink alle om å slutte å bekymre seg for henne.

- Jeg har det veldig fint og er veldig lykkelig. Min sunne, sensuelle og utrolig sterke kropp har fått ta seg en velfortjent pause. Takk for omtanken. Kjærlig hilsen ostekaka.

«Get the Party Started»-stjernen postet også dette bildet av seg selv og datteren Willow (4), fra samme kveld som eventet, med følgende tekst:

Pink slår tilbake mot kroppskritikken

- Her om dagen tok Willow meg på magen og spurte: «Mamma hvorfor er du så myk?» Og da svarte jeg: «Fordi jeg er lykkelig.»

Pink postet også dette blidet av henne og ektemannen Carey.

- Og mannen min sa: «Det er bare mer av deg å elske, baby.» (Og så slo jeg bort hånda hans fra rumpa mi fordi vi var og handlet på et supermarked).

Pink slår tilbake mot kroppskritikken

LES OGSÅ: - Hun er skremmende tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer