Pink gjør som Elton John og Tor Endresen

Den populære artisten fikk oppfylt sin store drøm. Se video!

SEOGHØR.NO: Pink (36) - har i flere år vært en av verdens mest populære kvinnelige artister, og har også prøvd seg som skuespiller i filmer som «Get him to the Greek» og «Thanks for sharing».

Nå har den talentfulle sangerinnen sagt ja til å kombinere sine to lidenskaper ved å spille inn flere sanger til den nye Disney-filmen «Alice: Through the looking glass».

Pink har skrevet en sang spesielt for filmen, og har i tillegg spilt inn en versjon av Jefferson Airplane-låten «White Rabbit».

- Jeg liker rare ting og dette er en av de rareste historiene jeg har vært borti, sier artisten i en bakomfilm som du kan se øverst i denne saken.

Depp & Co. gjør comeback

Filmen - som har premiere i 2016 - er en oppfølger til «Alice in Wonderland» fra 2010, og er basert på Lewis Carolls berømte univers.

I den nye filmen må Alice igjen returnere til sine gamle venner, når en av dem er i fare.

I likhet med den forrige filmen står blant annet Johnny Depp, Anne Hathaway og Mia Wasikowska på rollelisten.

Se trailer for den nye filmen her:

Pink - som egentlig heter Alecia Moore - havner i selskap med flere av verdens mest kjente artister når hun spiller inn musikk til en Disney-film.

Elton John (68) fikk blant annet en av sine mest kjente hiter med sangen «Can you feel the love tonight» fra filmen «Løvenes konge» i 1994.

Også flere norske artister har bidratt med musikk til våre hjemlige versjoner av de samme filmene.

SPILLER INN MUSIKK TIL DISNEY-FILM: Pink på sett mens hun fremfører sangen «White Rabbit». Foto: Walt Disney Studios
SPILLER INN MUSIKK TIL DISNEY-FILM: Pink på sett mens hun fremfører sangen «White Rabbit». Foto: Walt Disney Studios Vis mer

En av disse er Tor Endresen (56), som blant annet lagde norske versjoner av Phil Collins' musikk til animasjonsfilmen Tarzan i år 2000.

Og Pink - som er mamma til datteren Willow (4) legger ikke skjul på at opplevelsen har gitt mersmak.

- Dette er noe av det morsomste jeg har gjort, sier hun.

I DISNEYKLUBBEN: Elton John, Pink og Tor Endresen har alle spilt inn musikk til kjente Disney-filmer. Foto: Scanpix/Walt Disney Studios/Se og Hør
I DISNEYKLUBBEN: Elton John, Pink og Tor Endresen har alle spilt inn musikk til kjente Disney-filmer. Foto: Scanpix/Walt Disney Studios/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Kjenner du igjen superstjernene?

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.