NY VÅR: I fjor vår måtte Pink klare seg alene på stranda i Malibu, men neste sommer får hun kanskje hjelp til å dra båten av Carey Hart igjen... Foto: All Over Press
NY VÅR: I fjor vår måtte Pink klare seg alene på stranda i Malibu, men neste sommer får hun kanskje hjelp til å dra båten av Carey Hart igjen... Foto: All Over PressVis mer

Pink ga eksmannen en ny sjanse

- Hun elsker ham fremdeles...

LOS ANGELES (Seher.no): I februar i fjor kom nyheten om at Pink (29) og motorcross ektemannen Carey Hart (33) skulle skilles etter bare ett år som mann og kone.

Men selv om paret gikk fra hverandre beholdt de vennskapet, og de har begge ved flere anledninger uttalt at de fremdeles elsker hverandre.

Den siste tiden har eksene tilbrakt mer og mer tid sammen, og nyttårsaften kysset de åpenlyst på fest. Nå skal også Carey ha flyttet inn igjen til rockestjernens hjem i Malibu, skriver Us Weekly.

- Pink elsker ham fremdeles og har lyst til å prøve å få forholdet til å funke igjen, forteller en venn av paret til bladet, og fortsetter:

- Det var egentlig aldri ordentlig slutt mellom dem. De tok bare en pause fra ekteskapet fordi det var vanskelig å få det til å fungere når de aldri så hverandre.

Us Weekly trykker også et bilde av dem arm i arm på spasertur i Malibu tatt den 14. januar.

Kan vi vente oss et nytt bryllup?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er Salmas nye superstjernekjæreste