Pink:

Pink avslørte babynyhet på overraskende vis

Popstjernen blir tobarnsmor. 

GRAVID IGJEN: Fem år etter at Pink og mannen Carey ble foreldre for første gang, avslører hun at de skal få et nytt familiemedlem. Foto: NTB scanpix
GRAVID IGJEN: Fem år etter at Pink og mannen Carey ble foreldre for første gang, avslører hun at de skal få et nytt familiemedlem. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I 2011 ble popstjernen Pink (37), eller Alecia Moore som hun egentlig heter, og ektemannen Carey Hart (41) foreldre til vesle Willow (5).

Lørdag kveld (norsk tid) avslørte hun via sin Instagram-profil at femåringen nå skal bli storesøster.

På bildet er artisten ikledd en lang hvit kjole, mens datteren lener seg inntil den høygravide magen.

- Overraskelse! skriver hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Surprise!

A photo posted by P!NK (@pink) on

- Det beste i verden

Da «So What»-sangeren tidligere i år gjestet Good Morning Amerika, ga hun uttrykk for at paret ønsket å utvide familien, ifølge People.

- Det er lenge siden jeg bestemte meg for at jeg ønsket meg en lykkelig familie, og det er mitt absolutt øverste mål i livet, sa hun.

Hun har heller ikke lagt skjul på at hun elsker å være mor.

TRE BLIR FIRE: Pink og ektemannen Carey har datteren Willow fra før. Foro: NTB scanpix
TRE BLIR FIRE: Pink og ektemannen Carey har datteren Willow fra før. Foro: NTB scanpix Vis mer

- Det er det beste i hele verden. Willow er det kuleste som noen gang har skjedd med meg. Hun er både frekk og morsom, og nå har jeg noen som liker at jeg synger teite sanger hele dagen i tillegg. Hun dømmer meg ikke. Hun er trolig den eneste person som ikke dømmer meg, har hun fortalt til bladet GQ.

- Vi tar pauser i ekteskapet

Pink og ektemannen Carey har vært gift siden 2006. Like før sommeren åpnet hun seg imidlertid om at ekteskapet ikke alltid går på skinner.

- I dag er en god dag. Men vi tar pauser i forholdet vårt. Det har vært slutt to ganger. Første gang hadde vi en pause i rundt ett år og den andre var på 11 måneder, delte hun åpenhjertig til Ellen DeGeneres, ifølge E!News.com.

I februar 2008 separerte paret seg, men de valgte å gå til ekteskapsrådgivning i håp om å finne tilbake til hverandre. Noe de også gjorde.

Brudd nummer to ble holdt skjult for offentligheten.

LES OGSÅ: Fant tilbake til eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer