Pink: - Det har vært slutt to ganger

Artisten avslører problemer i ekteskapet med Carey Hart.

KRANGLER MYE: Ekteskapet mellom Pink og Carey Hart er ikke bare en dans på roser. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER MYE: Ekteskapet mellom Pink og Carey Hart er ikke bare en dans på roser. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar feiret popstjernen Pink (36), eller Alecia Moore som hun egentlig heter, ti år som kona til den tidligere motocross-stjernen Carey Hart (40).

Paret giftet seg i Costa Rica i 2006 og i 2011 ble de foreldre til vesle Willow (4 ½).

Nå avslører sangfuglen at selv om hun er veldig glad i mannen sin, så krangler de mye og de må jobbe hardt for å klare å holde sammen som ektepar.

- I dag er en god dag. Men vi tar pauser i forholdet vårt. Det har vært slutt to ganger. Første gang hadde vi en pause i rundt ett år og den andre var på 11 måneder, deler hun åpenhjertig til Ellen DeGeneres onsdag, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG DATTER: Neste måned fyller Pink og Careys hjerteknuser, Willow, fem år. Popstjernen deler ofte bilder av datteren på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Neste måned fyller Pink og Careys hjerteknuser, Willow, fem år. Popstjernen deler ofte bilder av datteren på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sovner i datterens seng

I februar 2008 separerte paret seg, men de valgte å gå til ekteskapsrådgivning i håp om å finne tilbake til hverandre. Noe de også gjorde.

Brudd nummer to ble holdt skjult for offentligheten.

- Bruddene var før Willow ble født. Dere tar ikke pauser lenger nå? spør Ellen henne.

- Å joda. Det gjør vi, svarer en lattermild artist.

- Hva handlet deres siste krangel om?

- Han sovner alltid når han skal legge Willow. En kveld nylig spurte jeg ham: «Kommer du til å holde deg våken i dag?» Og han svarte: «Jeg har lyst til det.» Jeg: «Jeg vet virkelig ikke hva det betyr. Skal jeg tenne stearinlys, åpne en flaske vin og sette på et TV-show? Skal vi ha en koselig kveld sammen eller kommer du til å sovne igjen?»

- Så jeg tente lysene og åpnet vinen, men en og en halv time senere sov Carey tungt på Willows soverom, forteller Pink.

Da ektemannen senere våknet og kom inn for å legge seg i senga med henne, latet hun som om hun sov.

- Det er helt mørkt i rommet, så han kan ikke se at jeg er våken. Likevel ruller han mot meg og spør: «Er det noe galt?»

- Han hadde skyldfølelse, sier 36-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

PAPPAS JENTE: Willow er ikke en skvetten liten jente. Hun går i pappas fotspor og elsker fart og spenning.  Foto: NTB Scanpix
PAPPAS JENTE: Willow er ikke en skvetten liten jente. Hun går i pappas fotspor og elsker fart og spenning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Du hadde tent lys og dere skulle kose dere, sier Ellen.

- Ja, jeg vet. Han suger, ler hun til svar, før hun legger til:

- Nei, han er en bra mann. Og han er veldig, veldig kjekk. Og en fantastisk pappa. Det er derfor han sovner. Fordi Willow vil at han skal være hos henne, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Mens Carey alltid har ønsket seg en stor familie, var Pink lenge usikker på om hun i det hele tatt ønsket seg barn.

I dag elsker hun morsrollen.

- Det er det beste i hele verden. Willow er det kuleste som noen gang har skjedd med meg. Hun er både frekk og morsom, og nå har jeg noen som liker at jeg synger teite sanger hele dagen i tillegg. Hun dømmer meg ikke. Hun er trolig den eneste person som ikke dømmer meg, har hun fortalt til bladet GQ.

LES OGSÅ: Pink slår tilbake mot kroppskritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer