Julianne «Pilotfrue» Nygård har født:

Pilotfrue er blitt mamma

Nå er Severin endelig her.

BLE FORELDRE: Ulrik og Julianne Nygård har endelig fått sitt første barn. Det melder hun på ... Foto: Nina Hansen / Dagbladet
BLE FORELDRE: Ulrik og Julianne Nygård har endelig fått sitt første barn. Det melder hun på ... Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske bloggparet bestående av Julianne (27) og Ulrik Nygård (38) er blitt foreldre sammen for første gang.

Det kunne «Pilotfrue» selv melde på Instagram torsdag formiddag.

- En lykkelig og utslitt mamma. Endelig, skriver hun i innlegget.

En utslitt og lykkelig mamma 💙 Endelig 🙏

Et innlegg delt av J u l i a n n e N y g å r d (@pilotfrue)

Også den stolte pappaen har delt den glade nyheten med følgerne sine.

- Deg har mamma og pappa ventet lenge på. Du er helt perfekt. Vi elsker deg allerede. Velkommen til verden Severin, skriver han under et bilde på sin Instagram-profil.

Allerede onsdag la Ulrik spent ut på sin Instagram-story at fødselen av deres første barn var i gang.

Barnet har fått navnet Severin, et navn paret for flere måneder siden annonserte at barnet skulle få.

Gutten kommer til å vokse opp i Nygård-parets nye bolig i Asker til 22 millioner, der babyrom, vogn og alt av utstyr allerede står klart. Vesle Severin Nygård har også fått sin første designerveske allerede - en speedy fra Louis Vuitton med initialene hans påmalt.

To spontanaborter

Veien paret har gått for å få barn har på ingen måte vært enkel. Julianne Nygård har lave AMH-verdier, som vil si at hun har for få egg i eggstokkene.

De bestemte seg derfor for å prøve stort sett hvert eneste triks i boka for å få barnet de ønsket seg.

Naturlige forsøk, overvåkning av eggløsning, prøverørsforsøk i Trondheim, sjekking av sperm og utallige graviditetstester resulterte ikke i det paret ønsket seg. Håpet og ønsket etter et barn var stort, men forsøkene var forgjeves.

De har hele tiden vært åpne med bloggleserne om prosessen sin. De var blant annet svært åpne om at de gjennomgikk to spontanaborter, og at det selvfølgelig gjorde dem redde for å prøve på nytt.

I desember kunngjorde de derimot nok en gang at de var gravide, og det er dette barnet de har født nå.

- Jeg har brukt flere måneder på å skjønne at dette faktisk skjer, det oppleves fortsatt helt uvirkelig. Jeg har liksom ikke tenkt på fødselen engang, sa hun til Se og Hør i april, og strøk seg på magen.

LANGE FORSØK: De har hatt gode og dårlige perioder, og sliter fortsatt med å forstå at de faktisk endelig skal få barnet de har ønsket seg såpass lenge. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
LANGE FORSØK: De har hatt gode og dårlige perioder, og sliter fortsatt med å forstå at de faktisk endelig skal få barnet de har ønsket seg såpass lenge. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Lagde bloggen etter få måneder

I dag leses bloggen til Julianne, som Ulrik også skriver på tidvis, av tusenvis. De har derimot ikke alltid vært like kjente.

Da Ulrik møtte ti år yngre Julianne på en bar i 2014, jobbet hun som frilansjournalist, trener og på en sminkebutikk.

En fremtid som blogger var ikke det hun hadde sett for seg, ifølge ektemannen.

- Hun synes det hun gjorde var kjedelig, og fikk liksom ikke noe napp på jobbene hun ville ha. Jeg hadde ikke noe forhold til blogg, men jeg synes det var spennende. Venninnene hennes fleipet med å kalle henne Pilotfrue, så det var faktisk jeg som registrerte bloggen hennes, har han fortalt til Se og Hør.

Julianne nikket bekreftende og fortalte:

- Og jeg synes faktisk det var greit at han gjorde det. Vi hadde bare vært kjærester i noen måneder, men det var gøy. I starten hadde vi 17 lesere om dagen og fikk tilsendt ræl, så jeg ga litt opp. Men det tok seg opp, flirte hun.

QUIZ: Se og Hør spør «Bloggerne»-profilene om hvorfor vi feirer påske. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Ruben Pedersen Vis mer

Vil skjerme sønnen

Det startet med at Ulrik, som til vanlig jobber som pilot for Norwegian, spanderte ting på henne. Nå har derimot rollene blitt reversert, og den unge bloggeren drar årlig inn over en million kroner.

- Jeg synes det er gøy å være sammen med noen som har en egen karriere. Du vet du har gjort det bra når du tjener millioner, liksom, skrøt Ulrik.

De er ikke sikre på om det blir like mange bloggoppdateringer som foreldre. De har aldri hatt barn, og vet ikke selv hvor mye tid de kommer til å bruke på bloggingen. De har i hvert fall bestemt seg for å skjerme lille Severin fra bloggen.

- Vi har snakket en del om det, og han vil nok bli mer skjermet enn hva vi kanskje har gitt uttrykk for. Vi har jo til og med skrevet om hvordan han ble laget, så leserne forventer seg sikkert horder av bilder. Og vi kommer jo til å vise ham fram, men ikke i så stor grad, har Julianne uttalt.

LES OGSÅ: Se stjernens rørende hyllest til eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer