Pille-avhengig etter plastisk kirurgi

- Morfinen var det varme badet der jeg slapp unna fra virkeligheten.

LANGT NEDE: Jamie Lee Curtis var langt nede i 35-årsalderen. Hun drakk mye og var avhengig av smertestillende piller.
LANGT NEDE: Jamie Lee Curtis var langt nede i 35-årsalderen. Hun drakk mye og var avhengig av smertestillende piller. Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Jamie Lee Curtis (51) avslører at hun ble avhengig av smertestillende piller etter at hun tok plastisk kirurgi.

Curtis snakket åpenhjertig ut om den vonde perioden under en TV-opptreden på The Today Show.

Stjernen var gjennom en tung periode da hun var 35 år gammel. Hun følte seg svært ensom, og drakk mye for å kjempe mot ensomheten.

Samtidig merket Curtis at kroppen hennes var i forandring. Til slutt tok hun plastisk kirurgi, og opererte under øynene, noe som igjen førte til sterke smerter og pille-avhengighet.

- Jeg søkte støtte i smertestillende tabletter etter at jeg tok kosmetisk kirurgi. Jeg ble avhengig, morfinen ble det varme badet der jeg slapp unna fra virkeligheten, sa hun.

Nå har Curtis vært edru i over ti år, og kaller gjenvinningen av sin egen kropp for det største hun noen sinne har oppnådd.

- At jeg kom meg tilbake i form igjen er den beste prestasjonen i hele livet mitt. Hvis jeg ikke hadde klart det, hadde livet mitt vært ødelagt nå.

51-åringen er gift med Christopher Guest, og har adoptert Anne (24) og Thomas (15).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slått, utnyttet og frastjålet